Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Στην μαρίνα του Φλοίσβου το "Solar Wave''


Το οικολογικό σκάφος Solar Wave στη μαρίνα του Φλοίσβου με πρωτοβουλία της HELMEPA.
 
Να θυμίσουμε πως είναι το μοναδικό σκάφος παγκοσμίως που κινείται αποκλειστικά με ηλιακή ενέργεια (solar panels). Οι Αυστριακοί Michael Koler και Heike Patzell ξεκίνησαν πριν από ένα χρόνο από την πατρίδα τους και διασχίζοντας το Ρήνο και Δούναβη έφτασαν στο Αιγαίο με σκοπό να γυρίσουν τον κόσμο.
 
Στόχος της HELMEPA είναι να γνωρίσει το ευρύ κοινό και τα παιδιά πρωτίστως τις δυνατότητες και εφαρμογές της ηλιακής ενέργειας ως ανανεώσιμης πηγής ενέργειας σε τεχνολογικό επίπεδο.
Η ευαισθητοποίηση πάνω στο θέμα της κλιματικής αλλαγής επιβάλλει όσο το δυνατό περισσότερες πρωτοβουλίες που διαθέτουν εκπαιδευτικό και επιμορφωτικό περιεχόμενο.
 
Η HELMEPA ή αλλιώς Ελληνική Ένωση προστασίας θαλάσσιου περιβάλλοντος πρωτοστατεί στον ........τομέα της ενημέρωσης και ενεργούς δράσης του κοινού σε ότι αφορά την προστασία του υδάτινου κόσμου.
 
Όσοι επιθυμούν να γνωρίσουν από κοντά το Solar Wave και να συνομιλήσουν με το πλήρωμα θα πρέπει να σπεύσουν καθότι το σκάφος θα παραμείνει στη μαρίνα μέχρι και σήμερα, Κυριακή 5 Ιουνίου._
farmaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου