Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

O ''KOYBΑΣ'' ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ - ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ

Και ενώ με ποινές  υποβιβασμού κινδυνεύουν οι εμπλεκόμενες ομάδες (Ολυμπιακός, Ολυμπιακός Βόλου, Καβάλα, Αστέρας Τρίπολης, Κέρκυρα, Λεβαδειακός, ΠΑΣ Γιάννινα, Ηλιούπολη, Εθνικός Αστέρας, Διαγόρας Ρόδου, Αετός Σκύδρας και Καλαμάτα), οι υπόλοιπες ομάδες, οι ορκισμένες εχθροί τους δεν έχουν προβεί σε καμία ανακοίνωση, ούτε καν διαρροή!

Λοιπόν το φτωχό μου μυαλό εξάγει το εξής: ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΥΣΤΑΘΕΙ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

Οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς πιθανότατα να .....
.....βασιστούν στο άρθρο 21 του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ για δωροδοκία και για στοίχημα και στο άρθρο 26 για δυσφήμηση του αθλήματος. Σύμφωνα με το πρώτο και σε περίπτωση που η ομάδα κριθεί υπαίτια από την “δράση” του παράγοντα η ποινή που προβλέπεται είναι υποβιβασμός στην αμέσως επόμενη κατηγορία και πρόστιμο 300.000 ευρώ, με το διάστημα παραγραφής να ορίζετε στα 3 χρόνια. Σε περίπτωση δε που μία ομάδα αγωνίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, τότε θα γνωρίσει και τον αποκλεισμό από αυτές.

Επίσης προτείνω, για να κλειδώσει η κάθαρση, να υποβάλλουν μηνύσεις για διαφυγόντα κέρδη όλοι οι ''αλογομούρηδες'' που έπαιξαν και έχασαν σ'αυτούς τους αγώνες. Μόνο έτσι θα αποφύγουν τα ''άλογα'' αυτές τις ενοχλητικές μύγες._
farmaki 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου