Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Iron Maiden στο Terra Vibe!


Το φεστιβάλ που περιμένουν πώς και πώς οι φανατικοί του μεταλλικού ήχου, αναμένεται να βάλει για άλλη μια φορά φωτιά στο Terra Vibe!

Iron Maiden
Tο ηγετικό ροκ φεστιβάλ του πλανήτη, το Sonisphere Festival επιστρέφει στην Ελλάδα για 2η συνεχόμενη χρονιά με ένα ασυναγώνιστο line up στο Terra Vibe Park, την Παρασκευή 17 Ιουνίου.

Headliners θα είναι οι θρυλικοί πλέον Iron Maiden. Το συγκρότημα που έχει δει τα albums τους να πετυχαίνουν πωλήσεις πάνω από 80 εκατομμύρια μέχρι τώρα, κυκλοφόρησαν το 2010 το 15ο studio album τους, με τίτλο «The Final Frontier», που έγινε η μεγαλύτερη επιτυχία τους στα charts μέχρι σήμερα και για το οποίο κέρδισαν και ένα ....
...βραβείο Grammy στη φετινή διοργάνωση.

Φέτος, συνεχίζουν την παγκόσμια περιοδεία «The Final Frontier Tour» που ξεκίνησαν πέρυσι, πετώντας στους αιθέρες με το ειδικά διαμορφωμένο αεροσκάφος τους, Boeing 757 airliner Ed Force One, το οποίο πιλοτάρει ο ίδιος ο τραγουδιστής τους, Bruce Dickinson!

Πριν τους Iron Maiden, το κοινό θα επιδοθεί σε ανελέητο headbanging με μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου metal στερεώματος. Ανάμεσα τους, οι «μασκοφόροι» Slipknot που επέστρεψαν και υπόσχονται να τα δώσουν όλα πάνω στη σκηνή μετά την καταιγιστική τους εμφάνιση το 2009, οι πρωτοπόροι της new wave αμερικάνικης metal σκηνής Mastodon, το death, thrash, groove και progressive metal μίγμα των Γάλλων Gojira, οι Νορβηγοί avant-garde Virus και οι σκοτεινοί Πορτογάλοι Moonspell.

Οι Έλληνες Rotting Christ, Nightfall, Need και Total Riot συμπληρώνουν τη λίστα με τα γκρουπ που θα ταρακουνήσουν το κοινό. Ετοιμαστείτε να ζήσετε μια συγκλονιστική μουσική εμπειρία.

Πληροφορίες: Terra Vibe Park, 37ο Χμ Αθηνών-Λαμίας, Αττική, είσοδος 65 €._

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου