Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Η συναυλία των Bon Jovi στο Μόναχο live στον υπολογιστή σας...


Η περιοδεία των Bon Jovi έχει ήδη ξεκινήσει από τις 8 Ιουνίου στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας και το αγαπημένο συγκρότημα θα δώσει την ευκαιρία στους θαυμαστές του ανά τον κόσμο να απολαύσουν την ενέργεια ενός live show τους, από την άνεση του σπιτιού τους.

Την Κυριακή 12 Ιουνίου θα μεταδοθούν ζωντανά τα πρώτα 30 λεπτά της μεγάλης συναυλίας που θα δώσει η θρυλική μπάντα στο Ολυμπιακό Στάδιο του Μονάχου μπροστά σε 80.000 θεατές και εκατομμύρια φανατικών οπαδών που θα την παρακολουθήσουν μέσω του internet και του site www.bonjovi.com 

Η συναυλία ξεκινά στις 7 μ.μ. ώρα Μονάχου, δηλαδή ώρα Ελλάδας..
....στις 8 μ.μ. . Πάρτε λοιπόν, μια πρώτη γεύση από τη μεγάλη περιοδεία τους, 38 μέρες πριν το μεγάλο ραντεβού τους με το ελληνικό κοινό, στις 20 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ. Η ευρωπαϊκή τουρνέ τους ολοκληρώνεται στις 31 Ιουλίου στη Λισαβόνα.

Η συναυλία τους περιλαμβάνει τα καλύτερα hits της 26χρονης πορείας τους αλλά και τέσσερα ολοκαίνουργια τραγούδια. «Η μουσική σημαδεύει τις ζωές μας», ισχυρίζεται ο John Bon Jovi. «Αυτά τα τραγούδια άντεξαν στον χρόνο και μας θυμίζουν από πού ξεκινήσαμε τη στιγμή που το βλέμμα μας είναι στραμμένο στο μέλλον».

Τα τέσσερα νέα τραγούδια των Bon Jovi, «The More Things Change», «No Apologies», «This Is Love, This Is Life» και το πρώτο single «What Do You Got?» γράφτηκαν ειδικά για την Greatest Hits συλλογή που κυκλοφορεί ήδη σε δύο εκδόσεις._

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου