Σάββατο, 25 Ιουνίου 2011

ΤΟ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΣΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ?

Μια άγνωστη εισαγγελέας  και 7 μπάτσοι  σώσανε την τιμή της δικαιοσύνης 
Γράφει ο μπλόγκερ των Αντικυθήρων
Ούτε στη γειτονιά της δεν ξέρανε ότι η νεαρή αυτή γυναίκα είναι εισαγγελέας... Άγνωστη μεταξύ αγνώστων στο πλήθος... Όσο για τους εφτά αστυνομικούς που συνεργάστηκαν μαζί της στη συλλογή ενοχοποιητικών στοιχείων από τηλεφωνήματα, αν τους βλέπατε με στολή, ίσως τους αποκαλούσατε ειρωνικά "μπάτσους". Κι΄όμως αυτή η γυναίκα φοράει παντελόνια και αποκατάστησε τη χαμένη τιμή της δικαιοσύνης.

Και μαζί με τους συνεργάτες της, που δεν απεργούν που τους ελαττώσανε το μισθό τους (όπως κάποιοι άλλοι χορτασμένοι) δώσανε το παράδειγμα ότι σ΄αυτή τη σμπαραλιασμένη χώρα υπάρχουν ακόμη κάποια υποστηρίγματαελπιδοφόρα να τη σώσουν  από τη κατάρρευση...   

Και ξαφνικά έγινε της Πόπης το κάγκελο κι΄ο κάθε νταβατζής θα λογοδοτήσει. Τρεις γενιές Παπανδρέου δεν μπόρεσαν να τιθασεύσουν τους παπατζήδες και τους νταβατζήδες και κανένας εισαγγελέας  δεν τόλμησε να τους καθίσει στο εδώλιο. Όπως δεν είχε κάνει και ο Κώστας Καραμανλής όταν αποκαλούσε κάποιους νταβατζήδες, χωρίς να τους κατονομάζει.


Να όμως, που μιά παντελώς άγνωστη εισαγγελέας πρωτοδικών ονόματι Πόπη Παπανδρέου, τους ...
..μάντρωσε με κατηγορίες, όπως εγκληματική οργάνωση, απάτη κατ΄επάγγελμα και εκβίαση κατ΄εξακολούθηση.


Παγκόσμιο θέμα η 32χρονη εισαγγελέας που την αναζητούν τηλεοράσεις και παπαράτσι, αλλά δεν εμφανίζεται εγκληματική οργάνωση, απάτη κατ΄επάγγελμα και εκβίαση κατ΄εξακολούθηση.


Παγκόσμιο θέμα η 32χρονη εισαγγελέας που την αναζητούν τηλεοράσεις και παπαράτσι, αλλά δεν εμφανίζεται...
Θεέ της Ελλάδας βάλε το χέρι σου μη τη δω σε κάποιον Αυτιά, θα πάθω συγκοπή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου