Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Ο Γιάννης Χαρούλης μας υποδέχεται στην Τεχνόπολη


Την καλοκαιρινή του περιοδεία ξεκινά ο ερμηνευτής Γιάννης Χαρούλης, σήμερα Τρίτη 7 Ιουνίου, με πρώτο σταθμό την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Μετά τις επιτυχημένες χειμερινές εμφανίσεις του σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και τις sold out συναυλίες του στον Σταυρό του Νότου, ο Γιάννης Χαρούλης θα δώσει την πρώτη καλοκαιρινή του συναυλία, στην οποία θα παίξει καινούργια τραγούδια, φέρνοντας το νέο του ήχο σε ένα πρόγραμμα συγκίνησης και αλήθειας.

Στη συναυλία θα παρουσιάσει κομμάτια από τον καινούργιο του δίσκο και την συνεργασία του με το .....
...Θανάση Παπακωνσταντίνου, τραγούδια από τα προηγούμενα προσωπικά του album, αγαπημένους του ήχους από το εξωτερικό αλλά και δημιουργίες συνθετών και τραγουδοποιών για να τις ερμηνεύσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Ο Γιάννης Χαρούλης, μια από τις σημαντικότερες φωνές του ελληνικού τραγουδιού τα τελευταία χρόνια, συνεχίζει να πορεύεται στο δρόμο των πραγματικών αισθημάτων και της μουσικής καθαρότητας, έχοντας στο πλευρό του ένα συνεχώς αυξανόμενο κοινό, που τον ακολουθεί πιστά, επιβραβεύοντας τις καλλιτεχνικές του επιλογές.

Πληροφορίες: «Τεχνόπολις» Πειραιώς 100, Γκάζι, προπώληση εισιτηρίων (METROPOLIS, PUBLIC) 10€, ταμείο 15€, φοιτητικό 12€, ώρα έναρξης: 21.30_
farmaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου