Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Το Glastonbury Festival ανοίγει τις πύλες του και φέτος

Ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ του πλανήτη, το Glastonbury Festival, το γνωστό για τα μεγάλα ονόματα που έχει φιλοξενήσει και τα άπειρα καλλιτεχνικά events που μπορεί κανείς να παρακολουθήσει, ανοίγει και πάλι τις πύλες του με ένα φοβερό line up.

Το Glastonbury Festival αποτελεί πλέον μέρος της μουσικής κουλτούρας της Μεγάλης Βρετανίας. Η συναυλιακή Μέκκα κάθε μουσικόφιλου και λάτρη των τεχνών γενικά, ξεκίνησε το 1970 και από τότε εξελίχθηκε σε ένα τεράστιο καλλιτεχνικό γεγονός που αναμένεται κάθε χρόνο με ανυπομονησία.

Και φέτος λοιπόν, το line up του φεστιβάλ, που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 24-25 και 26 Ιουνίου, είναι καυτό, γεμάτο από φρέσκα αλλά και θρυλικά ονόματα της μουσικής. Headliners οι U2 –των οποίων τη συναυλία θα ανοίξει ο......
.. Morrissey- οι Coldplay, αλλά και η Beyonce.

Άλλα ονόματα που ξεχωρίζουν είναι ο BB King, οι Primal Scream, οι Queens Of The Stone Age, η Robyn, η Suzanne Vega και ο Fatboy Slim, αν και η λίστα είναι ατελείωτη.

Όσοι τυχεροί λοιπόν, έχετε προ ετών μεριμνήσει για τα εισιτήριά σας και ταξιδέψετε τελικά μέχρι την πόλη της Αγγλίας, εφοδιαστείτε με γαλότσες (σήμα κατατεθέν του Glastonbury) και ετοιμαστείτε να απολαύσετε την μεγαλύτερη συναυλιακή εμπειρία της ζωής σας._

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου