Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2011

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ......ΚΡΙΣΗ!

στα μούτρα μας
ΝΑΙ, το ΠΑΣΟΚ πρέπει να μας βγάλει από την κρίση! Κανείς άλλος δεν πρέπει να αφεθεί να τείνει χείρα βοηθείας.
Ξέρω ότι προκαλώ με την δήλωση του τίτλου αλλά σκεφτείτε το....

Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να μας βγάλει από την κρίση, όχι γιατί μπορεί ή γιατί ο ΓΑΠ είναι ο Μεσσίας, αλλά γιατί το ΠΑΣΟΚ έχει και την μεγαλύτερη ευθύνη για την κατάντια μας. 


Έχεις κύριε κάνει έγκλημα? πρέπει να πληρώσεις! δεν στέλνεις φυλακή κάποιον άλλο να πληρώσει για το έγκλημά σου!

''Έφταιξες κακό ΠΑΣΟΚ, έχεις την υποχρέωση να εκτίσεις την ποινή σου.''
Δηλαδή τι θέλουμε να βγει το ΠΑΣΟΚ λάδι απέχοντας από την κρίση και τα αντιλαϊκά μέτρα που πρέπει να εφαρμοστούν υποχρεωτικά (εδώ)? Ποιος θα εκτίσει αυτή την ποινή αν όχι ο υπαίτιος?

Ας υποθέσουμε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν είναι η κυβέρνηση και αντιπολιτεύεται τα αντιλαϊκά μέτρα, θα επιστρέψει αμόλυντο στην κυβέρνηση, αμέσως μόλις αρχίσουν να αποδίδουν τα μέτρα μετά την όποια επιμήκυνση-αναδιάρθρωση-αναδιάταξη? ''ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ, ΓΙΩΡΓΑΚΗ!''


Γεννηθήκαμε Έλληνες, μεγαλώσαμε Έλληνες και μας κατάντησε Έλληνες, το ΠΑΣΟΚ. 

Η ελπίδα της μεταπολίτευσης (βλ. ΠΡΑΣΙΝΟ ΗΛΙΟ) ήταν .....
....φρούδα (και φλούδα μπανανόφλουδας θα προσθέσω). 

Το ΠΑΣΟΚ δεν τα κατάφερε, έκανε κάποιους λάθος ανθρώπους πολύ πλούσιους και καναλάρχες, η Νέα Δημοκρατία από την άλλη απλά δεν υπάρχει, τρανό παράδειγμα η αγελάδα που έβλεπε το τραίνο να έρχεται παίζοντας PLAY STATION 3. Η ''κανονική'' αριστερά έχει μείνει κολλημένη στο 1917, η ''άλλη'' νομίζει ότι η ιστορία γράφεται μόνο στους δρόμους. Οι υπόλοιποι διάφοροι, γραφικοί κυρίως, υπάρχουν μόνο για να παίρνουν τις επιδοτήσεις για τα κόμματά τους και να ικανοποιούν την ματαιοδοξία τους βλέποντας τον εαυτό τους στο γυαλί λέγοντας εξυπνάδες!


Τζάκια και μουσάτοι είναι όλοι συνυπεύθυνοι ή μάλλον το ίδιο ανεύθυνοι, συνδικαλι(η)στές και λαμόγια ένα και το αυτό, ακόμα και τα παλιά καθαρά ονόματα είναι κουραστικά στο μάτι αλλά κυρίως, στο αυτί. 

Τα δυο ''μεγάλα'' έχουν ταύτιση απόψεων, ''να αλλάξει ο εκλογικός νόμος για να έχουμε ισχυρή αυτοδυναμία''! αυτό δηλαδή είναι το ζητούμενο? ΜΑΛΑΚΕΣ.

Σήμερα έχουμε την μοναδική ευκαιρία σαν λαός να κάνουμε reboot, σαν να τελειώνει τώρα ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος, ο Εμφύλιος και η Χούντα μαζί, μας έλαχε όμως να έχουμε μπροστά τον GAP και πίσω σχεδόν τίποτα, φευ.

Τουλάχιστον τώρα δεν υπάρχουν δικαιολογίες, όχι δικαιολογίες για τους πολιτικούς αλλά για μας τους ψηφοφόρους.

Νέοι άνθρωποι υπάρχουν με διάθεση, ακόμα και με τις αρτηριοσκληρύνσεις του παρελθόντος μπορούν να βοηθήσουν, ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΡΤΑΛΗΣ, ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ, ΧΡΥΣΟΓΕΛΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ,κ.α., αν τους βοηθήσουμε....._
farmaki


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου