Κυριακή, 6 Μαρτίου 2011

ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΝΕΚΡΗ ΑΠΟ ΦΩΤΙΑ

συναγερμός CO2, εύχρηστος και οικονομικός, λύση
για τους ανθρώπους που θερμαίνονται παραδοσιακά.
Τον τελευταίο καιρό όλο συχνότερα ακούμε και διαβάζουμε για θανάτους μεγάλων κυρίως ανθρώπων που χάνουν την ζωή τους λόγω φωτιάς ή αναθυμιάσεων του διοξειδίου του άνθρακα.


Νεκρή εντοπίστηκε από τις πυροσβεστικές δυνάμεις, η Φ.Κ., 91 ετών, στις 18:58 χθες, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης μικρής έκτασης πυρκαγιάς, που εκδηλώθηκε σε μονοκατοικία, στην οδό Ρήγα Φεραίου 53, στα Καλύβια Αττικής. 


Η κακή καύση και ο κακός εξαερισμός έχουν αφαιρέσει την ζωή πολλών συνανθρώπων μας φέτος, η ανέχεια επιβάλει την επιστροφή σε παραδοσιακούς τρόπους θέρμανσης οι οποίοι όμως είναι και πιο επικίνδυνοι.


Η πυροσβεστική Υπηρεσία όμως, παρά την πληθώρα των περιστατικών που έχουν καθημερινή πλέον παρουσία, δεν έχει κάνει ούτε μια ενημέρωση, ούτε μια παρουσία σε τηλεοπτική εκπομπή, καμία προσπάθεια για επαγρύπνηση του κοσμάκη! Τα στατιστικά στοιχεία ...
....από μόνα τους θα έπρεπε να αναγκάσουν την ηγεσία της Πυροσβεστικής να προβεί σε κάποιου είδους ενημέρωσης του κοινού, ιδιαίτερα των μεγαλύτερων σε ηλικία και των ευπαθών ομάδων.
Στο συμβάν συμμετείχαν πέντε πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα._
farmaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου