Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

ΟΙ ΚΑΝΤΑΦΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ ΤΑ ''ΣΠΑΣΑΝ'' ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ

θα τους έδινα ένα πάκο πετροδόλαρα μέχρις εδώ!
Η οικογένεια Καντάφι είχε σκοπό να κατακλύσει τα κινηματογραφικά στούντιο. Η εταιρεία Natural Selection Llc. που ανήκει στον γιο του Συνταγματάρχη Καντάφι, τον Αλ-Σααντι Καντάφι σταμάτησε όλες τις δραστηριότητες της στην κινηματογραφική βιομηχανία, αφού έχουν παγώσει οι λογαριασμοί τους.


Η εταιρεία είχε στα σκαριά την χρηματοδότηση ΕΙΚΟΣΙ ταινιών με κόστη κάτω από15 εκατομμύρια δολάρια.


Από την χρηματοδότηση με 100 εκατομμύρια τον Ιούλιο του 2009 της ταινίας  ''The Experiment''  και την δανειοδότηση δεκάδων άλλων ξαφνικά φτάσαμε στο στοπ καρέ!


Μπορεί να μην είχε ο Αλ-Σααντί εμπλακεί σε ....
...ταινίες των πολύ μεγάλων στούντιο, αλλά κινούσε αρκετά από τα χαμηλότερα στρώματα της βιομηχανίας, επίσης η φανερή έλλειψη χρήματος στο Χόλιγουντ φαίνεται από τα συνεχή ριμέϊκ. 


Τα χρήματα της Λιβύης θα λείψουν με άγνωστα προς το παρόν αποτελέσματα, ελπίζω να μην ξαναγυρίσουν την ταινία ''Ο ΣΩΜΑTΟΦΥΛΑΚΑΣ'' με πρωταγωνίστρια καμία άσπρη, βαμμένη μαύρη.


Οι αντίπαλοι της Natural Selection Llc. που είχαν αρχίσει να ιδρώνουν με την ευκολία παρουσίασης του ρευστού της οικογενείας Καντάφι το είχαν ρίξει στην πολιτική από νωρίτερα: ''γιατί δέχονται τα λεφτά του, αφού είναι αντισημίτης''.


Λέτε όλα αυτά να γίνονται για να μην χάσουν οι Εβραίοι την πρωτοκαθεδρία στις παραγωγές blockbuster ταινιών? _
farmaki


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου