Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

OXI ΣΤΟ ΦΑΡ ΟΥΕΣΤ, ΣΤΗΝ ΦΑΡ ΞΑΝΘΗ Η ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΚΛΕΠΤΟΠΕΙΡΑΤΙΑ!


Κάθε μέρα μαθαίνουμε νέες λέξεις που αφορούν την εγκληματικότητα , για σήμερα λοιπόν: ''Λεωφορειοκλεποπειρατεία'' ,με απασφαλισμένη χειροβομβίδα, καλάσνικοφ και πιστόλι, έγινε αργά χθες το βράδυ στην περιοχή Φελώνι της Ξάνθης. 


Veni ,vidi ,vici,  η κλεψιά, άρτια οργάνωμένη και επαγγελαμτικά εκτελεσμένη με μαεστρική λεπτομέρεια πήραν κοντά 30.000€. Όπως συμβαίνει και  με τις απαγωγές συνήθως, μετά την πρώτη πετυχημένη , κάποιος θα γλυκαθεί και θα θελήσει και αυτός το ευκολο κέρδος, τα λεωφορεία είναι πλέον στόχος, και αυτά!
Όλοι έχουμε δει αμερικανιές με ταχυδρομικές άμαξες, όλοι έχουμε διαβάσει ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ, το εύκολο χρήμα των ταξιδιωτών και η γρήγορη διαφυγή ήταν πάντα πόλος έλξης, χωρίς κόπο και βάσανα. 
Σαν την παλιά αμερική θα καταντήσουμε λοιπόν, θα βάζουν ...
...συνοδηγους με όπλα (riding shotgun) ή αστυνομικούς για την ΄΄προστασία΄΄ των ανθρώπων που ταλαιπωρούνται ούτως ή άλλως από τα πούλμαν. Φοιτητες, ανθρωποι που δεν οδηγούν, τουρίστες και άτομα που πάνε ή έρχονται από γιατρούς θα στοχέυον πλέον οι νέοι ΤΣΕΣΣΕ ΤΖΑΪΜΣ, βοήθειά μας!



Σύμφωνα με τις πληροφορίες (όχι του ΣΟΜΠΟΛΟΥ), πέντε άγνωστοι με την απειλή όπλων άρπαξαν χρήματα, κινητά τηλέφωνα, κοσμήματα και διάφορα έγγραφα από περίπου 30 επιχειρηματίες, οι οποίοι επέβαιναν σε τουριστικό λεωφορείο που ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Κωνσταντινούπολη.

Στο 5ο χιλιόμετρο του δρόμου Ξάνθης-Λάγος δύο από τους δράστες με την απειλή όπλων και χειροβομβίδας ακινητοποίησαν τους επιβάτες και απαίτησαν από τον οδηγό να κατευθυνθεί προς το Φελώνι, όπου εκεί τους περίμεναν άλλοι δύο συνεργοί τους, τα υπόλοιπα τα φαντάζεστε._
farmaki


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου