Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

ΤΟ ΙΡΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΡΑΚ! ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ


Οι ΄΄ΦΡΟΥΡΟΙ της Επαναστασεως του Ιράν΄΄ έχουν καταρριψεί δύο δυτικά ΄΄ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ΄΄ (Μ.Ε.Κ.Α.) στον Κόλπο, ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων Fars.

΄΄Οι Δυτικοί έχουν μια σειρά από δυνατότητες που δεν μπορούν να αγνοηθούν, ειδικούς δορυφόρους, ή για παράδειγμα, έχουν κατασκοπευτικά αεροπλάνα που μπορούν να τραβάνε φωτογραφίες σε κάποια σημεία΄΄, δήλωσε σε πρακτορείο ειδήσεων  ο Amir Ali Hajizadeh, επικεφαλής της Αεροπορίας των ΦΡΟΥΡΩΝ.


Είπε ότι τα Μ.Ε.Κ.Α. κυρίως χρησιμοποιούνται στο Ιράκ και το Αφγανιστάν, αλλά ΄΄κάποιες παραβιάσεις εναντίον του εδάφους μας΄΄ έχουν συμβεί.


Επίσης, καυχήθηκε ότι ..
....όλες οι «εχθρικές» βάσεις στην περιοχή είναι εντός της εμβέλειας των ιρανικών πυραύλων, αναφερόμενος στις Ηνωμένες Πολιτειες. Είπε ακόμη ότι και τα αεροπλανοφόρα που έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή δεν είναι πλέον απειλή για το Ιράν.


΄΄Υπήρξε μια εποχή που ένα αεροπλανοφόρο έφερε μια βαρύτητα στις αποφάσεις μιας χώρας που το πολεμικό πλοίο είχε πορεία προς την ακτή της, η κυβέρνηση της χώρας αυτής θα ανυσηχούσε΄΄, είπε ο Hajizadeh.


΄΄Αλλά τώρα αυτό έχει γίνει μια απειλή γι 'αυτούς. Έχουμε πλήρη έλεγχο των εχθρών μας. Παρατηρούμε τις οποιεσδήποτε αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στις ακτές μας. Όταν πάνε σε κατάσταση συναγερμού στα πολεμικά πλοία ή ακόμα και όταν βάζουν σωσίβια για να κάτεβάσουν βάρκες, το γνωρίζουμε αυτό΄΄.


Οι ΦΡΟΥΡΟΙ της Επαναστασεως του Ιράν δημιουργήθηκαν το 1979 ως μια δύναμη για την υπεράσπιση της ισλαμικής επανάστασης από εσωτερικές και εξωτερικές απειλές._
farmaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου