Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2011

ΧΟΝΤΡΗ ....ΜΑΛΑΚΙΑ?

Λάθος στοιχεία για την 27χρονη MARIE FEE MEGYER!


Το βράδυ του Σαββάτου, η γερμανική ομοσπονδιακή εισαγγελία ανέφερε ότι η νεαρή Γερμανίδα που συνελήφθη στην Ελλάδα, δεν είναι, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί από την ελληνική αστυνομία, η κόρη της Μπάρμπαρα Μέγιερ, η οποία είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή στην γερμανική τρομοκρατική οργάνωση Φράξια Κόκκινος Στρατός (RAF).

«Από όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, η νεαρή γυναίκα που έχει συλληφθεί δεν είναι η κόρη της πρώην τρομοκράτισσας της RAF, Μπάρμπαρα Μέγιερ» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος της εισαγγελίας, η οποία εδρεύει στην Καρλσρούη.

Ένας άνδρας που παρουσιάστηκε ως ο πατέρας της νεαρής, είπε επίσης στο Γαλλικό Πρακτορείο στο Βερολίνο, μέσω τηλεφωνικής συνομιλίας, ότι η κόρη του ...

....δεν έχει κανέναν οικογενειακό δεσμό με την γυναίκα.

Η ελληνική αστυνομία είχε αναφέρει ότι η Γερμανίδα είναι η κόρη της Μέγιερ, η οποία καταζητείτο παλαιότερα από την γερμανική αστυνομία για τις σχέσεις της με την τρομοκρατική οργάνωση RAF.

Την Κυριακή και η γερμανική αστυνομία δίεψευσε ότι η 27χρονη είναι η κόρη της γυναίκας που είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή στη RAF.

 Οπως έγινε γνωστό από το αρχηγείο της ελληνικής αστυνομίας, σε προφορική επικοινωνία που είχαν με τις γερμανικές αρχές αρμόδιοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. ενημερώθηκαν ότι η μητέρα της 27χρονης δεν έχει καμία σχέση με την Μπάρμπαρα, η οποία είχε κατηγορηθεί την δεκαετία του ‘90.

Συγκεκριμένα, η τότε κατηγορούμενη Μπάρμπαρα Μάγιερ έχει γεννηθεί το 1956, ενώ η μητέρα της 27χρονης, το 1958 και έχουν διαφορετικό πατρώνυμο. Η μητέρα της 27χρονης ζει στην Ελλάδα μαζί με τους άλλους δύο γιούς της, ενώ ο πατέρας της είναι μουσικοθεραπευτής στις φυλακές του Βερολίνου και μένει μόνιμα στη Γερμανία.

Σε ό,τι αφορά το ρόλο της κοπέλας στην υπόθεση που βρίσκεται σε εξέλιξη, σύμφωνα με την αστυνομία, έχει να κάνει με συμμετοχή σε τρομοκρατική δραστηριότητα. Αυτό στηρίζεται σε σχέσεις που είχε με τους συλληφθέντες, αλλά και άλλες γνωριμίες στο συγκεκριμένο χώρο. 

Ωστόσο, μέχρι στιγμής στο σπίτι της στον Περισσό δεν έχει βρεθεί κάποιο στοιχείο που να παραπέμπει σε συμμετοχή στην δράση των κατηγορουμένων._


farmaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου