Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΡΚΟΕΜΠΟΡΟΥΣ

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ http://crimesonair.blogspot.com/
ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ ΟΤΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΨΥΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΨΑΡΙΩΝ. 
Ο ΤΡΟΠΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΕΦΕΡΕ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΘΕΣΑΝ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ.
ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΕΙΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΩΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΑ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ
Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΘΟΡΥΒΗΜΕΝΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟ Α.Τ.ΚΗΠΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΤΟΥΣ
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΩΣ ΟΛΑ ΣΤΟ ΟΧΗΜΑ ΗΤΑΝ ΝΟΜΙΜΑ. ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΕ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ ΟΧΗΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΠΩΣ ΟΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΗΤΑΝ ΠΛΑΣΤΕΣ Η ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΛΑΣΤΗ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΕΝΩ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΗΤΑΝ ΜΑΡΚΑΣ RENO ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΟΜΟΙΑΣΕΙ ΜΕ ΜΑΡΚΑ IVECO, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΑ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΨΥΓΕΙΟΥ ΟΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ 304 ΔΕΜΑΤΑ ΧΑΣΙΣ ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ΑΕΡΟΣΤΕΓΩΣ ΚΛΕΙΣΜΕΝΑ.
ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΣΕ ΑΣΦΑΛΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΟΝΤΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 48 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ._

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου