Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ...ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ

Η περίοδος των διακοπών είναι η κατάλληλη στιγμή για πολλούς για να βγείτε έξω και να πιείτε μερικά ποτά με φίλους, αλλά αυτό είναι ένα πρόβλημα εάν δεν έχετε κάποιον φίλο. Στην Ουκρανία, υπάρχει η λύση. Εκεί, μπορείτε να νοικιάσετε ένα φιλαράκο πιόματος.

Το γιορτινό πνεύμα είναι στον αέρα, με χιλιάδες στους δρόμους, όλοι για διασκέδαση και κάποιες αγορές διακοπών.  Αυτή την εποχή του χρόνου, η συντροφικότητα είναι αυτό που πολλοί άνθρωποι θέλουν περισσότερο. Κάποιοι λένε ότι θα καταβάλουν οποιοδήποτε ποσό για να έχουν κάποιον να μιλήσουν.


Ένας Οργανισμός στην Ουκρανική πόλη του Dneprodzerzhinsk προσφέρει μια προσωρινή θεραπεία ενάντια στη μοναξιά, την υπηρεσία ΄΄ μισθωτό σύντροφο κατανάλωσης΄΄.

Δήλωσε  ο διευθυντής του οργανισμού Yulia Peeva ΄΄Δεν προσπαθούμε να μεθύσουμε τους ανθρώπους σκόπιμα. Κύρια αποστολή μας είναι για τον πελάτη μας να λάβει μια καλή, εποικοδομητική συζήτηση΄΄.
Με ένα μισθωμένο φίλο θα μιλήσετε για όλα τα προβλήματά σας.

Η ιδέα για την εταιρεία βγήκε από την πιστωτική κρίση. Η Ουκρανία ήταν μία από τις χώρες που επλήγησαν περισσότερο, και άφησε πίσω της κοινωνικά προβλήματα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι ψυχίατροι λένε ότι δεν είναι έκπληξη ότι οι υπηρεσίες αυτού του τύπου είναι αυξανόμενες , αν και προειδοποιούν ότι έρχεται με κινδύνους .Δήλωσε ο ψυχίατρος Βαλέρια Kozlova ΄΄Εάν ένα πρόσωπο χρησιμοποιεί μια υπηρεσία όπως αυτή μία ή δύο φορές, είναι ΟΚ. 
Αν γίνεται συχνός επισκέπτης, αυτό σημαίνει ότι έχει είτε σοβαρά ψυχολογικά ζητήματα ή ότι είναι ένας δυναμικός αλκοολικός ΄΄.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου