Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Για τους "4" του Κυπέλλου.............

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ στο γήπεδο "Γ.Καραϊσκάκης", στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου.

    Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Μοντέστο, για να ισοφαρίσει ο «Δικέφαλος του Βορρά" στο 82΄ με τον Βιεϊρίνια. Οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στις 2 Φεβρουαρίου, στη ρεβάνς της Τούμπας.
    "Αγκαλιά" με την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται η ΑΕΚ. Με δύο γκολ του Νίκου Λυμπερόπουλου (64΄, 80΄) επικράτησε 2-0 του Παναθηναϊκού, στο πλαίσιο του πρώτου προημιτελικού της διοργάνωσης και, πλέον, στη ρεβάνς της 2ας Φεβρουαρίου στο ΟΑΚΑ -με τυπικά γηπεδούχο την Ένωση- η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ έχει το απόλυτο προβάδισμα για να πάρει το εισιτήριο που οδηγεί στην τετράδα...............



    Σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας απέκτησε ο Ολυμπιακός Βόλου που επικράτησε την Τρίτη, με σκορ 2-0, εκτός έδρας, της Κέρκυρας.

    Οι πρώτοι προημιτελικοί θα ολοκληρωθούν σήμερα, με τον Ατρόμητο να υποδέχεται τον Διαγόρα (19:00, Conn-x TV), που αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του θεσμού και τους Περιστεριώτες να θέλουν να εξασφαλίσουν ένα αποτέλεσμα ασφαλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου