Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Οι GAD με δεύτερο album στο Fuzz - Παρασκευή, 1 Απριλίου 2011


Το ελληνικό συγκρότημα δίνει την πρώτη του συναυλία για τη φετινή χρονιά στο Fuzz, έχοντας μαζί του και μία ιδιαίτερη καλεσμένη.


Οι Έλληνες GAD δίνουν την πρώτη τους συναυλία για το 2011 και εμφανίζονται ζωντανά στη σκηνή του Fuzz Club, την Παρασκευή 1η Απριλίου για να παρουσιάσουν το δεύτερο τους album «Perfect Crime» που έχει ήδη αποσπάσει πολύ καλές κριτικές.


Οι GAD έγιναν το συγκρότημα στα χείλη όλων χάρη στην τεράστια απήχηση του single τους «The End Of The Road», της crossover ραδιοφωνικής επιτυχίας που αποτέλεσε τη σημαία του ντεμπούτου τους «System May Fall».


Στο δεύτερο βήμα ....
..(από το οποίο έχει ήδη ξεχωρίσει το «Waves») δίνουν έμφαση στην κιθάρα, αλλά ο ήχος τους παραμένει ηλεκτρονικός με στοιχεία brit rock. Το «Perfect Crime» είναι μια προσεγμένη και σφιχτοδεμένη παραγωγή, με επιρροές από τη σύγχρονη βρετανική pop και rock σκηνή.





Παρότι δεν έχει τόσες πολλές συνεργασίες, όπως το ντεμπούτο τους, ξεχωρίζει η συνύπαρξη με τον Κ. Βήτα σε ρόλο guest star, ο οποίος ερμηνεύει με μοναδικό τρόπο το κομμάτι «Οver The Moon». Επιπλέον, ο Lego Boy έχει συνθέσει μαζί με τους GAD το «True Love».




Special guest στη συναυλία των GAD θα είναι η Όλγα Κουκλάκη, που έχει αποσπάσει όχι μόνο εγχώριες αλλά και διεθνείς ενθουσιώδεις κριτικές για το album της «Getalife», αλλά και για τις διάφορες συμμετοχές της σε σχήματα ηλεκτρονικής μουσικής.


Πληροφορίες: Fuzz Club, Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος, στις 8.30 μ.μ.
ANAΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ http://www.clickatlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου