Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

ΟΛΟΜΕΤΩΠΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!


e tu, ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥΣ?

Ανηλεή επίθεση έχει εξαπολύσει από το πρωί ο Χατζηνικολάου στον Τζοχατζόπουλο και στον Καραμανλή στην εκπομπή του στον REAL FM!

Αναφέρεται στον Τσοχατζόπουλο για την γνωστή υπόθεση των Υποβρυχίων αλλά και για νέα υπόθεση που αφορά τους Ολυμπιακούς και θα σκάσει σε λίγο από την εφημερίδα του! 

Το Καραμανλή τον αναφέρει συνέχεια, καταδείχνωντάς τον σαν υπέυθυνο της τωρινής κατάντιας μας αλλά και τον ''επισυνάπτει'' τυχαία ακόμα και στις συζητήσεις με τον Καρατζαφέρη και τον Κουβέλη για την ανυπαρξία πολιτικής του και την άτακτη υποχωρησή του.

Κάτι έχει ενοχλήσει τον Χατζηνικολάου ιδιαίτερα, γιατί η σημερινή ......
....εκπομπή του έχει τόσες πυκνές ''μομφές'' στον Καραμανλή, όσες έχουν και οι εκπομπές του Λαζόπουλου για τον Παπανδρέου!

Εσωτερική πληροφόρηση ΔΕΝ έχω ,αλλά πίστέυω ότι ο Χατζηνικολάου θέλει να ανακόψει την πιθανή επιστροφή του ριψασπίδα στην ενεργό πολιτική σκηνή της Ν.Δ.! 

Δεν είναι ανεκτό πιστεύω ούτε από τον πιο ΝεοΔημοκράτη να δεχτεί τον Καραμανλή πλέον σαν μεσσία και ρυθμιστή μετά το πτυχίο που πήρε κατά την διάρκεια της πρωθυπουργίας του στο PlayStation 3 και τώρα ως παραιτηθείς στο Wii._
farmaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου