Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

AΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ?


Προετοιμασίες από τώρα για την αντιπυρική? Ξέρει κάτι η κυβέρνηση που δεν ξέρουμε εμείς? 

Υπό την προεδρία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστου Παπουτσή και την παρουσία του Υφυπουργού Π.τ.Π. κ. Μανώλη Όθωνα, του Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης κ. Γρηγόριου Τασούλα και του Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας κ. Θεόδωρου Μπούφη, πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος, σύσκεψη με αντικείμενο την προετοιμασία της επερχόμενης αντιπυρικής περιόδου.

Τόσο η Πολιτική όσο και η Φυσική ηγεσία του Π.Σ. έδωσαν τις κατευθύνσεις τους για να ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, σε θέματα οργάνωσης και επιχειρησιακού σχεδιασμού, ώστε με την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου, να είναι το Πυροσβεστικό Σώμα καθ΄ όλα έτοιμο για την ...
...αποτελεσματική αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών.

Στη σύσκεψη, εκτός από τον Αρχηγό του Π.Σ. Αντιστράτηγο Στυλιανό Στεφανίδη και τον Υπαρχηγό Αντιστράτηγο Παναγιώτη Μπονάτσο, συμμετείχαν επίσης οι Γενικοί Επιθεωρητές Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βορείου και Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγοι Βασίλειος Τουλίκας και Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, οι Διοικητές των Περιφερειακών Διοικήσεων ανά την επικράτεια, ο Προϊστάμενος Επιτελείου Α.Π.Σ., ο Διοικητής του 199 Σ.Ε.Κ.Υ.Π.Σ., οι Διοικητές των Δ.Π.Υ. Αθηνών, Πειραιώς και Δυτικής Αττικής, ο Διοικητής της 1ης Ε.Μ.Α.Κ., οι Προϊστάμενοι Α’ και Β’ κλάδου καθώς και οι Δ/ντες Διευθύνσεων του Α.Π.Σ.

Παρόμοιες συσκέψεις θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες και σε αποκεντρωμένες Περιφερειακές Διοικήσεις του Π.Σ..

Αυτό που ξέρουμε όλοι μας είναι ότι οι φωτιές στην Ελλάδα αποτελούν ''όργανο πολιτικής πίεσης'', άρα περιμένουμε ...θερμό καλοκαίρι.
_

farmaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου