Πέμπτη, 28 Απριλίου 2011

Ο ΡΟΚΕΡ ΜΟΡΡΙΣΣΕΥ ΤΑ Β(Γ)ΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ -ΒΙΝΤΕΟ


O τραγουδιστής Morrissey κάποτε τραγουδούσε το άσμα "the Queen is dead."

Ο μυθικός ρόκερ του 80 με τους ''THE SMITHS'' και αργότερα με την πετυχημένη σόλο καριέρα, πάντα μιλούσε ανοικτά και εναντίον για την καθωσπρέπει Βρετανική κοινωνία.

Περίμενε μέχρι την τελευταία στιγμή του Πριγκιπικού γάμου για εξαπολύσει την τελευταία επίθεσή του στους Αυτοκρατορικούς ηγέτες.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο ραδιόφωνο του BBC Radio 4 είπε: "Γιατί θα πρέπει να δω τον γάμο? Δεν μπορώ να πάρω στα σοβαρά αυτά τα πράγματα. Δεν πιστεύω ότι η αποκαλούμενη Βασιλική Οικογένεια αντιπροσωπέυει την Αγγλία σήμερα και δεν ...
..έχουμε την ανάγκη τους''.


"Ειλικρινά πιστεύω ότι είναι παράσιτα και τίποτα άλλο, Δεν έχουν κανένα λόγω ύπαρξης, δεν είμαι αναρχικός αλλά πιστεύω ότι οι πολίτες δεν θέλουν την αποκαλούμενη Βασιλική οικογένεια. Δεν είναι Βασιλιάδες στα μάτια μου, αλλά είναι στα μάτια των μέσων μαζικής ενημέρωσης για δικούς τους λόγους''.

Το 1986 με την έκδοση του "The Queen Is Dead '', o Morrissey τραγουδούσε για τον πρίγκιπα Κάρολο: ''ΛΕΩ ,ΚΑΡΟΛΕ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΝΤΕΪΛΥ ΜΑΙΛ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ?''

Το 2006 ο Morrissey, που διαμένει στο ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ δήλωσε: ''το να γίνει Βασιλιάς ο Κάρολος είναι για γέλια''._
farmakiΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου