Τρίτη, 19 Απριλίου 2011

ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ... ΠΕΡΙΠΟΥ

από αριστερά: ''Οικονομέας, Καμπουράκης''
Μιλούσε ο διοικητής της Α΄ΥΠΕ Αττικής, Άρης Μουσιώνης στους Λυριτζή - Οικονόμου, για τα περί διακοπής των χειρουργείων λόγω έλλειψης υλικών στον Ευαγγελισμό και το ΚΑΤ, τονίζοντας ότι ύστερα από έλεγχο που έκανε διαπιστώθηκε ότι οι αποθήκες των συγκεκριμένων νοσοκομείων είναι πλήρεις υλικών, και αυτοί τον πίεζαν, κάποια στιγμή λέει ο Μουσιώνης: ''μα σας παρακαλώ κύριε ........Καμπουράκη'', στον Οικονόμου, ''Οικονομέα'', πετάγεται ο Λυριτζής. ''Ναί, Οικονομέα'', ''διορθώνει'' ο Μουσιώνης.

Βέβαια, δεν έπεσε και πολύ γέλιο γιατί δεν φέρθηκαν και πολύ σωστά στον καλεσμένο, αλλά ο Μουσιώνης συνέχισε στο θέμα του λέγοντας: ''Μας εμπαίζουν'', και το άφησε να αιωρείται αν εννοούσε τους Διοικητές των νοσοκομείων ή τους δημοσιογράφους!

Σε παιχνίδι .....
..υπονόμευσης του δημοσίου συστήματος Υγείας, απέδωσε  τις ελλείψεις υλικών στα νοσοκομεία, τις οποίες χαρακτήρισε "τεχνητές". Παράλληλα τόνισε ότι ολοκληρώνεται η ΕΔΕ για την τεχνητή έλλειψη υλικών στο Αλεξάνδρας και το απόγευμα της Μ.Τρίτης θα ανακοινωθούν οι κυρώσεις που θα επιβληθούν σε όσους ευθύνονται γι αυτή την κατάσταση._
farmaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου