Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Eξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας από αλβανό το 2007!


Πώς τα φέρνει η ζωή! Εξιχνιάστηκε, σήμερα, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, υπόθεση ανθρωποκτονίας με πρόθεση, σε βάρος 63χρονου ημεδαπού, που έγινε την 22.40΄ ώρα της 13/11/2007, στη θέση "Αγία Παρασκευή", Μονής Αγκαράθου, Καστελλίου Ηρακλείου.

Στα πλαίσια αστυνομικής επιχείρησης που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου την 27-09-2010, στο Καστέλλι Ηρακλείου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε μηχανουργείο ιδιοκτησίας 32χρονου ημεδαπού, είδη οπλισμού, μεταξύ των οποίων και ένα κυνηγετικό όπλο.

Έπειτα από έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε για το κυνηγετικό όπλο, ότι ένας....
... 23χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διαμένει σε άγνωστη διεύθυνση στην Ιταλία, είχε  διεθέσει το κυνηγετικό όπλο το οποίο είχε αφαιρέσει κατά την τέλεση της ανωτέρω ανθρωποκτονίας, σε 28χρονο ημεδαπό, κάτοικο Καστελλίου , έναντι οφειλής ύψους εκατόν τριάντα (130) ευρώ . Εν συνεχεία, ο 28χρονος το διέθεσε στον 32χρονο ημεδαπό, κάτοικο Καστελλίου, έναντι αντιτίμου ποσού πεντακοσίων (500) ευρώ. 

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, έχουν υποβληθεί αιτήματα αστυνομικής συνεργασίας προς τις αρμόδιες Αρχές Ιταλίας και Αλβανίας, για την αναζήτησή του 23χρονου δράστη._
farmaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου