Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΗΤΑΝ ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ


Από το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, διενεργήθηκε αστυνομική επιχείρηση στις Σέρρες και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού, για αποπλάνηση ανηλίκου και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, μέσω διαδικτύου.

Στο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προσήλθε ημεδαπή και υπέβαλε έγκληση, κατά αγνώστου ατόμου, χρήστη του διαδικτύου, το οποίο είχε επικοινωνία με την ανήλικη 13χρονη κόρη της, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος «msn - mess e nger» (πρόγραμμα ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων σε πραγματικό χρόνο).

Το άτομο αυτό εμφανίσθηκε ως καθηγήτρια Μαθηματικών και αφού κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της ανήλικης, προέβη μέσω των συνομιλιών με το «msn - mess e nger» και τη χρήση της κάμερας του Ηλεκτρονικού υπολογιστή της, στην αποπλάνηση και ....
....προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας της.

Από ψηφιακή έρευνα και μετά από δίμηνη ανάλυση και επικοινωνία με διαδικτυακές εταιρείες της αλλοδαπής,εξακριβώθηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του άγνωστου δράστη και συγκεκριμένα διαπιστώθηκε ότι ανήκουν σε ημεδαπό ηλικίας 30 ετών.
Κλιμάκιο Αστυνομικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετέβη στις Σέρρες και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του ανωτέρω, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ο οποίος μετά από την επιτόπια έρευνα εξειδικευμένου Αξιωματικού, διαπιστώθηκε ότι περιείχε στοιχεία που αποδεικνύουν την είσοδο του στο διαδίκτυο με το επίμαχο όνομα χρήστη, τον συγκεκριμένο χρόνο.

Ο ανωτέρω κατά την εξέτασή του παραδέχτηκε ότι εισερχόταν σε προγράμματα ανταλλαγής μηνυμάτων, χρησιμοποιώντας τις επίμαχες ηλεκτρονικές διευθύνσεις, καθώς και ότι συνομιλούσε με την ανωτέρω ανήλικη.
Η σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών._
farmaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου