Δευτέρα, 4 Απριλίου 2011

ΤΕΛΟΣ Η ΠΥΓΜΑΧΙΑ, ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια, Γερμανίδα μπόξερ Rola El-Halabi είναι απίθανο να πυγμαχήσει και πάλι αφότου πυροβολήθηκε επανειλημμένα από τον πατριό της στο καμαρίνι της πριν από έναν αγώνα το βράδυ της Παρασκευής. 

Ο Roy El-Halabi, ο οποίος ήταν μάνατζερ της θετής κόρης του, μέχρι που εκείνη τον απόλυσε τον Ιανουάριο, μπήκε στο καμαρίνι της πρωταθλήτριας και την πυροβόλησε στο δεξί της  χέρι, το αριστερό γόνατο και πολλές φορές στα πόδια.


Το περιστατικό συνέβη λίγα μόλις λεπτά πριν η Rola El-Halabi αγωνιστεί για τρίτο παγκόσμιο τίτλο της! Είχε απολύσει τον πατριό της ως διαχειριστή της τον Ιανουάριο, αφού είχαν διαφωνήσει για τον νέο φίλο της μποξέρ.
Ενώ έκανε προθέρμανση, μόλις 10 λεπτά πριν από τον αγώνα  της, εναντίον της Βοσνίας Irma Adler, μπήκε ο πατριός της στο δωμάτιο. Ο Roy El-Halabi πυροβόλησε επίσης δύο φύλακες, οι οποίοι αναρρώνουν στο νοσοκομείο.
Η πυγμάχος πέρασε πέντε εγχειρίσεις στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Οι πυροβολισμοί είχαν ως στόχο να τερματίσει την καριέρα της και φαίνεται .....

.....σχεδόν βέβαιο ότι αυτό θα συμβεί.

Η Rola El-Halabi είπε στην Bild:''Τότε ο μπαμπάς εισέβαλαν με ένα πιστόλι, ανάγκασε τους άλλους να βγούν από το δωμάτιο και μας κλείδωσε μέσα. Με πυροβόλησε αμέσως από τρία μέτρα μακριά στο δεξί χέρι  και ούρλιαξα.'' 
Σύμφωνα με την κατάθεσή της ο πατριός φώναξε, "Έχεις καταστρέψει τη ζωή μου." Η Rola El-Halabi απάντησε: ''Μπαμπά, ηρέμησε. Μπορούμε να μιλήσουμε. "
Συνέχισε: '' Κάθε πυροβολισμός ήταν σαν μια γροθιά. Όλο και περισσότερο αίμα έβγαινε από τα παπούτσια μου.
Ο Roy El-Halabi αντιμετωπίζει τώρα ποινή φυλάκισης για 10 χρόνια για πρόκληση σοβαρής σωματικής βλάβης.
Η Rola El-Halabi ήταν αήττητη για 11 αγώνες με έξι knockouts και έχει στην κατοχή της δύο παγκόσμιους τίτλους στην καριέρα της. _

farmaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου