Δευτέρα, 11 Απριλίου 2011

Η ιέρεια των σεφαραδίτικων τραγουδιών στην Ελλάδα-ΒΙΝΤΕΟ


Η ιέρεια των σεφαραδίτικων τραγουδιών Yasmin Levy επιστρέφει στην Αθήνα για μία και μοναδική συναυλία στο Badminton Theater, αύριο Τρίτη 12 Απριλίου, ενώ σήμερα 11 Απριλίου, η Levy θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη στο Principal Club Theatre.
Οι παραστάσεις της, προσεγμένες και ατμοσφαιρικές αφήνουν στο κοινό της την καλύτερη αίσθηση. Με κάθε εμφάνισή της παρασύρει τους ακροατές σε ένα εσωτερικό και απολαυστικό ταξίδι και η αισθαντικότητα της φωνής της αγκαλιάζει το κοινό.

H Yasmin Levy, έρχεται στη χώρα μας στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της με τίτλο «Sentir» που χαρακτηρίζεται από κοινό και δημοσιογράφους, θριαμβευτική. Έχει ήδη ταξιδέψει σε ολόκληρη την Ευρώπη, την Τουρκία, το Ισραήλ, αλλά και τις Ηνωμένες Πολιτείες, παρασύροντας το κοινό σε ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι, σε ένα ξεχωριστό είδος μουσικής, τη σεφαραδίτικη, που μετρά περισσότερα από 500 χρόνια ιστορίας.

Η μοναδική ερμηνεύτρια θα παρουσιάσει στη χώρα μας το τελευταίο της album με τίτλο «Sentir», μέσα από το οποίο ....
........επανασυστήνει γνωστά ladino (Ισπανό-εβραϊκή μουσική) και flamenco κομμάτια, ενώ δεν λείπουν και καινούργια τραγούδια και μια εξαιρετική διασκευή του «Hallelujah» του Leonard Cohen.
Στη συναυλία της στο Badminton Theater, το αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μαζί της επί σκηνής τον Γιάννη Κότσιρα, με τον οποίο θα ερμηνεύσουν μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια, όπως το «Adio Kerida», το «Una Noche Mas», αλλά και το πασίγνωστο πλέον και βραβευμένο με César Award «Νaci en Alamo» (Tο τραγούδι των γύφτων σε στίχους Διονύση Τσακνή) από την ταινία Vengo. Η Yasmin Levy και ο Γιάννης Κότσιρας θα συναντηθούν ξανά σύντομα επί σκηνής, τον ερχόμενο Μάιο, στο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ της Ιερουσαλήμ.


Πληροφορίες: Badminton Theater, Ολυμπιακά Ακίνητα Γουδή, 210 8840600, στις 9.30 μ.μ. Προπώληση εισιτηρίων: Public, Metropolis,www.ticketnet.gr , 210 8840600 και στο Θέατρο Badminton, εισιτήρια 30 και 35 ευρώ._
farmaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου