Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΟ 2011


Tην Τρίτη 12 Απριλίου στο Ευρωκοινοβούλιο θα παρουσιαστεί η Πανευρωπαϊκή ετήσια Έκθεση του Σουηδικού Ινστιτούτου SIPRI. , στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των στρατιωτικών δαπανών.
Συνέντευξη Τύπου για την Πανευρωπαϊκή παρουσίαση των στοιχείων για τις δημόσιες εξοπλιστικές δαπάνες το 2011 που εκδίδει το Stockholm International Peace Research Institute (SIPRI), θα δοθεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο την Τρίτη 12 Απριλίου υπό την αιγίδα του ευρωβουλευτή των Οικολόγων Πράσινων. Η συνέντευξη, που οργανώνεται στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των στρατιωτικών δαπανών (12 Απριλίου)  θα αρχίσει στις 11.00 π.μ. στην Αίθουσα Τύπου Anna Politkovskaya του ευρωκοινοβουλίου (PHS 0A50)
Τα ετήσια δεδομένα για τις στρατιωτικές δαπάνες είναι μια από τις εγκυρότερες διεθνείς αναλυτικές μελέτες για τις δημόσιες δαπάνες που αφορούν στρατιωτικούς εξοπλισμούς σε παγκόσμιο, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο. Θα δοθούν στη δημοσιότητα ....
...από το Ινστιτούτο SIPRI την αμέσως προηγουμένη ημέρα, 11 Απριλίου.
Την πανευρωπαϊκή παρουσίαση των δεδομένων για το 2011 θα κάνει ο Sam Perlo-Freeman, υπεύθυνος προγράμματος στρατιωτικών εξοπλισμών του SIPRI. Θα  ακολουθήσει σχολιασμός από τον Derek Brett, επίτιμο αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Γραφείου Αντιρρησιών Συνείδησης (EBCO).
Η παρουσίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από το διαδίκτυο, στο WebTV των Οικολόγων Πράσινων http://www.livestream.com/ecogreenstv.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου