Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΣΤΟ ALTER: ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ .Η' ΠΡΟΒΟΚΡΑΤΟΡΕΣ? ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ

Ο Υπουργός ''Προστασίας του Πολίτη'' μίλησε για τα παιδιά που κέρδισαν την ζωή, διφορούμενο και το κατάλαβε ο Χατζηνικολάου, ''αυτά κέρδισαν την ζωή'', στα άλλα δεν θα την χαρίσουμε εννοούσε.  


Εμφανώς ικανοποιημένος από τις εξελίξεις, ο Παπουτσής θεώρησε σχεδόν σίγουρη τη διασύνδεση για την διακίνηση όπλων και ειδικά όπλων που έρχονται από την Αλβανία. 


Μίλησε περισσότερο όμως για την οικονομία και την ανάπτυξη, στοίχημα ότι θα καταλήξει Υπουργός Οικονομικών ο πρώην πρόεδρος της ΕΦΕΕ και θα μας κουφάνει όλους ο ΓΑΠ, με πρώτη και καλύτερη την αριστερά!


Αυτή η συνέντευξη μου θύμισε τις προηγούμενες συλλήψεις, αλλά τα επινίκια τότε ήταν του Χρυσοχοϊδη, που άλλαζε Υπουργείο. 


Τα ''παιδιά'' αυτά όμως, όπως πολύ σωστά είχαμε γράψει, ετοίμαζαν ........
......απαλλοτρίωση με όπλα και φάρους, στολές, ασυρμάτους και αλεξίσφαιρα. ''Θα έκλεβαν τράπεζα'' λένε οι δημοσιοκάφροι, θα σκότωναν κανένα αθώο ανθρωπάκι λέω εγώ.


Σε μια επαρχιακή πόλη σαν το Βόλο ή την Πάτρα, ένα προβοκατόρικο χτύπημα ενός ντυμένου στην εντέλεια αστυνομικού θα πυροδοτούσε επεισόδια που μπροστά τους τα Δεκεμβριανά θα έμοιαζαν πταίσμα,λόγω και της οικονομικής συγκυρίας. Οι προβοκάτσιες βλέπετε λειτουργούν και για τις δυο πλευρές το ίδιο, αλλά άμα πετύχουν..............._
farmaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου