Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

ΠΡΟΣ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΑ ΕΠΤΑ (7) ΠΛΟΙΑ ΤΟΥ ΑΓΟΥΔΗΜΟΥ..


Τα επτά αρχαία καράβια που ταλαιπώρησαν τους επιβάτες τους, ιδιοκτησίας GA FERRIES Αγούδημου που ταλαιπώρησε τους εργαζόμενους σ'αυτά εκποιούνται όσο όσο. Οι επτά πληγές του Αιγαίου ελπίζουμε να πωληθούν για παλιοσίδερα ή για μεταφορά ζώντων ζώων στην Λατινική Αμερική.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Η Επιτροπή Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας με σειρά Αποφάσεων της, απέρριψε όλες τις αιτήσεις αναστολών κατά των Αποφάσεων της Ο.Λ.Π. Α.Ε., τις οποίες είχε υποβάλει η εταιρεία G.A. Ferries του κ. Γερ. Αγούδημου.

Μετά την απόρριψη των κρινόμενων αιτήσεων και τη δημοσίευση τους, ανοίγει οριστικά ο δρόμος για την εκποίηση και απομάκρυνση από το λιμάνι του Πειραιά των ανενεργών, εγκαταλελειμμένων πλοίων της πιο πάνω εταιρίας, τα οποία ήδη έχουν κριθεί επικίνδυνα. Πρόκειται για τα πλοία:....... “ΜΑΡΙΝΑ”, “ΡΟΜΙΛΝΤΑ”, “ΡΟΔΑΝΘΗ”, “ΝΤΑΛΙΑΝΑ”, “ΑΝΘΗ ΜΑΡΙΝΑ”, “ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ”, και “ΜΙΛΕΝΑ”. 

Όπως έγινε γνωστό από την Ο.Λ.Π. Α.Ε. η αρμόδια Διεύθυνση Προμηθειών έχει συντάξει τις νέες Προκηρύξεις Εκποίησης, τις οποίες και θα δημοσιεύσει για κάθε πλοίο ξεχωριστά την επόμενη εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου