Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Δημοσιογράφος απελύθη για ένα τραγούδι

Νίκος Γεωργιάδης


Εν μέσω των απεργιακών κινητοποιήσεων των δημοσιογράφων και με προσωπική εντολή του συνιδιοκτήτη του σταθμού ΒΗΜΑ 99,5 κ. Ρέστη, απελύθη ο συνάδελφος Κώστας Γιαννακίδης, επειδή κατά τη διάρκεια της εκπομπής του «έπαιξε» ένα κομμάτι, το οποίο σατιρίζει και σαρκάζει τα γνωστά χαριτωμένα άσματα περί Άη Βασίλη κλπ.

Το συγκεκριμένο τραγουδάκι του .....
...Kevin Wilson, «Ηο Ηο Fucking Ηο», είναι πολύ γνωστό και περισσότερο προκαλεί τον γέλωτα και πολύ λιγότερο τα ήθη. Μετά το πέρας της εκπομπής ο μουσικός επιμελητής, υπεύθυνος για την «play list» δέχτηκε την μήνη του συνιδιοκτήτη του ραδιοφωνικού σταθμού.

Ωστόσο, τελικά, ο συνάδελφος Κώστας Γιαννακίδης, ο οποίος αρθρογραφεί στην στήλη «Good Morning Vietnam» της εφημερίδας «Veto», αποκάλυψε πως ήταν αυτός ο «υπονομευτής» των δημοσίων ηθών και εθίμων της κατά τ’ άλλα ηθικής και αμόλυντης ελληνικής κοινωνίας.

Παραμένει ανεξιχνίαστη η πραγματική αιτία της απόλυσης του Κώστα Γιαννακίδη, διότι είναι ελάχιστοι εκείνοι που θα πειστούν ότι ένας δημοσιογράφος απολύεται με συνοπτικές διαδικασίες λόγω του «βέβηλου» περιεχομένου ενός κατά τ’ άλλα χιουμοριστικού άσματος.


Ο συνάδελφος Κώστας Γιαννακίδης, πάντα διακριτικός για αυτούς που τον γνωρίζουν, δεν ζήτησε τα… ρέστα από τον κύριο Ρέστη.


Απολαύστε το τραγουδάκι του Kevin Wilson, το οποίο τραγούδησαν και οι αμίμητοι Monty Python:

αναδημοσίευση από zougla.gr

1 σχόλιο:

  1. Καλά δεν είχαν τα @@ να του πουν την αληθινή αιτία και περίμεναν στη γωνία για το επόμενο -δήθεν-παράπτωμα; Να χέσω μες στον επαγγελματισμό τους, συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή