Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ...FLORETTA KREIDLER

Το όχημα του μέλλοντος, δεν είναι κάποιο που θα κάει αιθέρια έλαια τσουκνιδας(!), που το ίδιο διυλίζει, φτιαγμένο απο ανακυκλωμένα εξωτικά υλικά, με trip computer και gps, esp, abs e.t.c. είναι η χαρχάλο kreidler του πατέρα μου, δανεική και αγύριστη, τζάμπα, με ελάχιστη κατανάλωση βενζίνης, αλλά ικανής λαδιού!

Μόνο ένα μπουζάκι το χρόνο για τα τελευταία 36 χρόνια, με την απίστευτη ταχύτητα των 40χλμ την ώρα (τις καλές μέρες).
Εκεί θα καταλήξουμε ,ούτε κάν μεταχειρισμένο παπί, πιο παλιά θα πάμε σε floretta, zundapp, sachs, puch, dkw, motobekane ,με αυτά θα ξανα.....
...μεγαλώσουμε οικογένειες ,τετρακάβαλα (πεντακάβαλα αμα μετρήσεις και την Παναγιά μαζί μας, βοήθειά μας) για βόλτα την Κυριακή ή για μπάνιο στην θάλασσα μια φορά την εβδομάδα.
Που να μπεις σε Λεωφορείο με την οικογένεια, θα θες μια περιουσία, όσο για να συντηρήσεις Ι.Χ.? αυτά θα είναι μόνο για τους πλούσιους.
Θα δούμε πάλι στην Αθήνα να παίζουν τα παιδιά μπάλα στους δρόμους, αφού η απουσία αυτοκινήτων θα αδειάσει τους δρόμους.
Θα περνάει αυτοκίνητο στα χωριά και θα γνωρίζουμε ποιος είναι από τρία χιλιόμετρα μακριά!

Καταλήγω λέγοντας ευχαριστώ στον πατέρα μου, που αφού άκουσε τα μπινελίκια του, για την οικονομική κατάσταση που η γενιά του μας οδήγησε, τουλάχιστον κράτησε την ΄΄μουσειακή΄΄ floretta για να κυκλοφορώ εγώ σήμερα, αφού της αλλάξω μπουζί!_
farmaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου