Κυριακή, 26 Δεκεμβρίου 2010

΄΄ΖΩΗ΄΄ ΜΙΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ ΣΚΛΑΒΑΣ

Σκηνές από ταινία τρόμου έζησε κοριτσάκι στα χέρια του προαγωγού της, ο οποίος κρατούσε ψαλίδι στη Θεσσαλονίκη. 
Ο Προαγωγός χτύπησε με ψαλίδι στο πρόσωπο την 18χρονη που επι μήνες την εξέδιδε στην πόλη της Πάτρας
Αυτή ήταν -σύμφωνα με το Crimes on air- η τιμωρία της, αφού το κορίτσι κατόρθωσε να διαφύγει και να κρυφτεί στις Σέρρες. Και εκεί όμως ο σωματέμπορος την εντόπισε και την άρπαξε. 
Ο 45χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για «Σωματεμπορία» και παράβαση του Νόμου «περί Όπλων». 
Αναλυτικότερα,.....
... όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 45χρονος αλλοδαπός, εκμεταλλευόμενος την ευάλωτη οικονομική κατάσταση της 18χρονης ομοεθνούς του, παρακρατώντας τα ταξιδιωτικά της έγγραφα και κατακρατώντας τη με τη χρήση βίας σε οίκημα στην πόλη της Πάτρας, από τις αρχές Νοεμβρίου, την προήγαγε στην πορνεία, εισπράττοντας ο ίδιος τα προερχόμενα από την έκδοση της χρηματικά ποσά. 
Την 20-12-2010, παρότι η 18χρονη κατόρθωσε να διαφύγει και να μεταβεί σε πόλη του Νόμου Σερρών, εντοπίστηκε εκ νέου από τον 45χρονο και με τη χρήση σωματικής βίας, οδηγήθηκε σε οικία στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. 
Περίοικοι ενημέρωσαν τις Αστυνομικές Αρχές για τις ύποπτες κινήσεις του 45χρονου, με αποτέλεσμα άμεσα να εντοπιστεί και να συλληφθεί. 
Σημειώνεται ότι, δευτερόλεπτα πριν τη σύλληψή του, ο 45χρονος με εκδικητικό μένος, προκάλεσε επικίνδυνες σωματικές βλάβες στη νεαρή γυναίκα, χτυπώντας τη στο πρόσωπο με ψαλίδι, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε.

Αναρτήθηκε από crimesonair.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου