Κυριακή, 26 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ....ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Το ελληνικό στοιχείο έφτασε μέχρι την Μόσχα και το γραφείο του Ρώσου Πρωθυπουργού,Βλαντιμίρ Πούτιν. 


Πρόκειται για ένα ασανσέρ, το έχει το ασυνήθιστο ύψος των 4,6 μέτρων και εγκατέστησε η εταιρία ανελκυστήρων Kleemann, με έδρα το Κιλκίς. 
Με τον τρόπο αυτό μπήκε ελληνική “σφραγίδα” στο αρχιτεκτονικό σύμπλεγμα, που στεγάζει το γραφείο του Ρώσου Προέδρου. Ο ειδικός αυτός ανελκυστήρας θα μεταφέρει υλικά για τα σκηνικά θεατρικών εκδηλώσεων, ομιλιών, συναυλιών κτλ. Μιλάμε ουσιαστικά για ...
...έναν ειδικό υδραυλικό θάλαμο, με ωφέλιμο φορτίο 10 τόνων. Ήδη λειτουργεί εδώ και έναν μήνα μεταξύ τριών ορόφων, διανύοντας διαδρομή εννέα μέτρων.

Το έργο, προϋπολογισμού 300.000 ευρώ, εκτιμάται ότι αυξάνει το κύρος της εταιρίας στη Ρωσία και ανοίγει τις πόρτες για ακόμη μεγαλύτερη διείσδυση και στις υπόλοιπες αγορές της περιοχής (π.χ. Ουκρανία, Μολδαβία), όπως επεσήμανε ο πρόεδρος της Kleemann, Νίκος Κουκούντζος, στη διάρκεια δείπνου εργασίας.

Πάντως, η διοίκηση της εταιρίας δεν εξετάζει προς το παρόν το ενδεχόμενο ίδρυσης θυγατρικής στη Ρωσία, όπου διαθέτει ήδη γραφείο αντιπροσωπείας (Μόσχα).

Στο μεταξύ, μέσα στο 2011 η Kleemann βάζει «πλώρη» για περαιτέρω επέκταση στην αγορά της Κίνας, όπου ήδη διαθέτει γραφείο στη Σαγκάη και θυγατρική στο Χονγκ Κονγκ (που ενδέχεται να λάβει μελλοντικά τη μορφή holding).

Η μορφή που θα λάβει η συγκεκριμένη επέκταση δεν έχει ξεκαθαρίσει, αλλά το ενδιαφέρον της εταιρίας για την κινεζική αγορά είναι αυξημένο, καθώς στη χώρα εγκαθίστανται ετησίως 270.000 ανελκυστήρες, αριθμός πολύ μεγαλύτερος από τον αντίστοιχο όλων των υπόλοιπων χωρών του κόσμου μαζί (130.000)!

Η μητρική εταιρεία απασχολει 818 εργαζόμενους (τα στοιχεία είναι από το site της εταιρείας kleemann.gr )


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ http://ypotheto.blogspot.com/2010/12/o-kleeman.html#ixzz19Ee8xzUk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου