Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

ΣΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ


Το 2011 «να φτιάξουμε μια καλύτερη κοινωνία δικαιοσύνης και ανθρωπιάς»,

ήταν η ευχή του πρωθυπουργού για το νέο έτος.

Κατά την επίσκεψή του στην «Κιβωτό του Κόσμου», στον Κολωνό, ο Γιώργος Παπανδρέου έστειλε «μήνυμα σε όλον τον κόσμο για την αλληλεγγύη, την προσφορά στον συνάνθρωπό μας, μήνυμα θαλπωρής και αγάπης, για την προστασία και την ασφάλεια, ενάντια σε κάθε αποκλεισμό, κάθε ρατσισμό και ενάντια σε κάθε μορφή βίας».

Ο πρωθυπουργός ευχήθηκε ......«χρόνια πολλά» σε όλα τα παιδιά της πατρίδας, σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες και, παράλληλα, έδωσε συγχαρητήρια στους υπεύθυνους και τους εθελοντές της «Κιβωτού του Κόσμου».

Δεκάδες παιδιά όλων των ηλικιών έψαλαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον κ. Παπανδρέου και στη σύζυγό του, Άντα, και τραγούδησαν το «Τραγούδι της Κιβωτού». Στη συνέχεια έψαλαν τα κάλαντα σε μια παραλλαγμένη εκδοχή τους, η οποία περιείχε ευχετήριες αναφορές προς τον πρωθυπουργό και τους συνεργάτες του.

Ο κ. Παπανδρέου και η σύζυγός του μοίρασαν δώρα στα παιδιά, μεταξύ άλλων βιβλία, σετ ζωγραφικής και γραφική ύλη και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν μαζί τους.

Νωρίτερα, ξεναγήθηκαν από τον επικεφαλής της «Κιβωτού του Κόσμου», πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου, στις εγκαταστάσεις του κτιρίου του μη κυβερνητικού οργανισμού, όπου ενημερώθηκαν για το έργο που επιτελείται._

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ http://nonews-news.blogspot.com/2010/12/blog-post_1303.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου