Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

ΚΟΣΟΒΟ ΚΑΙ UCKαδες

Οι Ευρωπαϊκές Αρχές δηλώνουν ,με αναφορά τους, οτι οι αρχές που ελέγχουν σήμερα το ΚΟΣΟΒΟ ,με πρωθυπουργό τον ΧΑΚΙΜ ΘΑΤΣΙ ,κατά την διάρκεια του ΄΄απελευθερωτικού΄΄ αγώνα τους εναντίων των Σέρβων έχουν αφαιρέσει όργανα από αιχμαλώτους και ΄΄καταδικασμένους΄΄ για εγκλήματα πολέμου.
Σύμφωνα με την έρευνα του ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της ΕΥΡΩΠΗΣ ΄΄ πληθώρα ενδείξεων επιβεβαιώνει ότι όργανα αφαιρεθηκαν απο φυλακισμένους με σκοπό την μεταφορά τους στο εξωτερικό για παράνομες μεταμοσχέυσεις, οι έρευνες απέδειξαν ότι σε κρυφές τοποθεσίες κρατησης στην Βόρεια Αλβανία και κάτω από απάνθρωπες συνθήκες, ακόμα και δολοφονίες, αφαιρέθηκαν όργανα από Σέρβους. Ακόμα και μετά το τέλος του πολέμου συνεχίστηκε η απάνθρωπη αυτή πρακτική΄΄.
Περίπου 1900 αγνοούμενοι κατά την διάρκεια του πολέμου και 500 που εξαφανίστηκαν μετά την έλευση των Νατοϊκών δεν έχουν ακόμη βρεθεί. 

Η έρευνα θεωρεί ότι ο Απελευθερωτικός Στρατός του Κοσόβου (KLA-UCK) έκλεψε τα όργανα.
O πρωθυπουργός του ΚΟΣΟΒΟΥ ΧΑΚΙΜ ΘΑΤΣΙ ήταν ένας από τους υδριτές του. 
Η έρευνα τον ονοματίζει σαν τον ιθύνων νου πισω απο αυτές τις εγκληματικές πράξεις! 
Ο ίδιος αρνήθηκε να σχολιάσει. 

Η Αναφορά βασίζεται σε έρευνες αξιωματούχων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και συντάχθηκε από τον ΝΤΙΚ ΜΑΡΤΥ για την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ του ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ επίσης προσθέτει ότι δεν είχε καμία συνεργασία από την ΑΛΒΑΝΙΑ ή το ΚΟΣΟΒΟ._
farmaki

1 σχόλιο:

  1. Πάντως όλοι όσοι θέλανε να διασπαστεί η ενιαία γιουγκοσλαβια, τώρα φωναζουν ότι βγήκαν τέρατα απο κει. το άλλο με τον τοτό δεν το λένε πχ ποιοί πήρανε τα κομμάτια εκείνα (η καλύτερα ποιές κλινικές τα θέλανε και θέλουν ακόμη εφόσον κάποιοι πλερώνουν αδρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή