Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Όχι σκόρδο ...όχι κρεμμύδι..... από την UBS...


Ελβετική τράπεζα εξέδωσε λίστα με κανόνες ένδυσης προς το προσωπικό της και περιέχει τόσες πολλές και εξονυχιστικές οδηγίες που κάνει ήδη το γύρο (και το γέλιο) του κόσμου.
Μην τρώτε κρεμμύδι, ν' αποφεύγετε το σκόρδο και να προσέχετε να μην είναι εμφανές το... εσώρουχο σας! Αυτές είναι μόνο 3 από τις δεκάδες οδηγίες συμπεριφοράς & ένδυση που εξέδωσε η γνωστή ελβετική τράπεζα UBS για τους υπαλλήλους της και η οποία κάνει το γύρο (και το γέλιο) του κόσμου.
Όπως μεταδίδει το BBC, τη 44ων σελίδων ντιρεκτίβα για το "dress code", έχουν χωρέσει τα πάντα. Από το...............
 χρώμα και το μέγεθος των κοστουμιών μέχρι συμβουλές για διατροφή και το μήκος των νυχιών χεριού και ποδιού. Για τις γυναίκες υπαλλήλους, οι συμβουλές/οδηγίες φτάνουν μέχρι και για το μέγεθος των παπουτσιών τους, συγκεκριμένα τους ζητείται να μη φορούν παπούτσια που είναι πολύ στενά καθώς "δεν υπάρχει χειρότερο από ένα σφιχτό χαμόγελο".
Τα πουκάμια πρέπει να μην είναι πολύ στενά, τα εσώρουχα θα πρέπει να είναι σεμνά ενώ κανόνες υπάρχουν μέχρι και για τη βαφή των μαλλιών.
Από την πλευρά της η τράπεζα, η οποία χτυπήθηκε πιο σκληρά απ' όλες τις ελβετικές κατά την κρίση του 2008 και σώθηκε τελευταία στιγμή χάρη σε 4.9 δις ευρώ που της δόθηκαν εν είδη ενίσχυσης, υποστηρίζει ότι οι οδηγίες της παρερμηνεύτηκαν καθότι αφορούν μοναχά προσωπικό που έχει επαφή με πελάτες.
(ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ) από http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου