Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Πορείες στην μνήμη του Αλέξη.................

Στις 16.00 η άλλη μεγάλη συγκέντρωση   αριστερών δυνάμεων και αντιεξουσιαστών
ΩΡΑ 13.40 Ενταση έξω από τη Μ.Βρετανία - Σε κλοιό οι διαδηλωτές
Ομάδα 100 κουκουλοφόρων έσπασε τζάμια και πέταξε πέτρες στα καταστήματα
 Κλειστό έως αύριο στις 7 το πρωι το κέντρο της Αθήνας
Συνολικά 5.000 αστυνομικοί έχουν ακροβολιστεί στο κέντρο της πρωτεύουσας προκειμένου να αποφευχθούν ταραχές.
Νωρίτερα κουκουλοφόροι προξένησαν φθορές σε στάσεις λεωφορείων στη Σταδίου στο ύψος της Παλιάς Βουλής και έσπασαν κάμερες ασφαλείας δύο τραπεζών στην πλατεία Κλαυθμώνος.......................

 Ανάλογα περιστατικά σημειώθηκαν στα Χαυτεία στη συμβολή Σταδίου και Αιόλου, όταν περίπου 400 κουκουλοφόροι προξένησαν φθορές σε βιτρίνες καταστημάτων. Πέτρες από πλήθος νεαρών δέχθηκε διμοιρία των ματ στη διασταύρωση Πανεπιστημίου και Εμμανουήλ Μπενάκη. Λίγο αργότερα εκτεταμένα επεισόδια ξέσπασαν έξω από το ξενοδοχεία Μεγάλη Βρετανία, όπου διμοιρίες των ΜΑΤ βρέθηκαν σε κλοιό διαδηλωτών. Με χειροβομβίδες κρότου λάμψης απάντησαν οι αστυνομικοί.
Μαθητικές πορείες είναι σε εξέλιξη και σε πολλές άλλες πόλεις της χώρας.

Μεγάλη πορεία μαθητών από διάφορα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης πραγματοποιείται στους δρόμους της Τρίπολης. Πορεία μαθητών και στο Ναύπλιο, όπου ακολούθησε καθιστική διαμαρτυρία έξω από τη διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Αργολίδας.

Οι πορείες και οι εκδηλώσεις στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου, δύο χρόνια από τη δολοφονία του, θα είναι τουλάχιστον 25 στην Αθήνα, ενώ έχουν προγραμματιστεί άλλες 27 σε ολόκληρη τη χώρα.
(ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ) από http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου