Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2010

ΑΜΑΝ ...Η ΚΑΝΕΛΛΗ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ

Ε’όχι  και η ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ δημοφιλέστερη πολιτικός!
Καλεσμένη σήμερα στον REAL του ΧΑΤΧΗΝΙΚΟΛΑΟΥ  ΄΄η καλύτερη του KKE΄΄, χάθηκαν δηλαδή στελέχη που να ΕΙΝΑΙ ΚΚΕ?
Αλλά κόρακας κοράκου μάτι….

Την καλούν παντού και πάντα οι δημοσιογράφοι παλαιάς κοπής, αφού είναι δικιά τους, και δημοσιογράφος και γόνος της νομεκλατούρας και ΄΄αριστερή΄΄ και ..............., ότι πρέπει δηλαδή για την εθελοτυφλούσα πραγματικότητα μας.
Δεν είμαι φυσικά ρατσιστής ή αντιαριστερός αλλά ,την κουμπουροφόρα , καπνίζουσα ΚΑΝΕΛΗ που την ταχτάριζε ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ στα γόνατα του (σύμφωνα με συνέντευξη της), που έβγαλε όπλο σε κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας, στην εκπομπή ο ΄΄ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΥΚΟΣ΄΄ και δεν έκανε τίποτα το ΕΣΡ ή ο Εισαγγελέας ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΩ...
....ΑΠΟ ΤΟ WIKIPEDIA
Η Λιάνα (Γαρυφαλλιά) Κανέλλη είναι Ελληνίδα δημοσιογράφος και πολιτικός. Γεννήθηκε στις 20 Μαρτίου του 1954 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μιλάει αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά. Ήταν η πρώτη γυναίκα που παρουσίασε δελτίο ειδήσεων στην κρατική τηλεόραση (1976) και από τις πρώτες στην ιδιωτική (εκφώνησε το πρώτο δελτίο ειδήσεων του Mega Channel το Νοέμβριο του 1989). Παράλληλα εργάστηκε ως ανταποκρίτρια του ABC- USA κατά τη διάρκεια του πολέμου του Κόλπου. Έχει εργαστεί επίσης στους τηλεοπτικούς σταθμούς Seven X, Star Channel, ANT1, Σκάϊ. Έχει συνεργαστεί με τις εφημερίδες "Απογευματινή", "Τα Νέα" και "Το Βήμα". Από το 1997 εκδίδει το περιοδικό "Νέμεσις".
Εξελέγη μέλος διάφορων συνδικαλιστικών δημοσιογραφικών οργάνων. Έχει βραβευθεί για την κοινωνική και αντιρατσιστική της δράση, από πολλούς συλλόγους και οργανώσεις, μεταξύ αυτών έχει τιμηθεί και με το Βραβείο Ιπεκτσί.
Μεταξύ άλλων έχει συγγράψει τα βιβλία "Στοχασμοί", "Λειτουργία των Όρκων" και "Ρουάντα, ο Ρους του Κάτω Κόσμου".
Στις εκλογές του 2000, του 2004, του 2007 και του 2009 εκλέχτηκε βουλευτής Α' Αθήνας με το ΚΚΕ._
farmaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου