Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

ΣΙΔΗΡΟΥΝ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ ΣΕ ΙΣΧΥ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ

Οι αρχές τις ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑΣ φυλάκισαν τουλάχιστον 600 διαδηλωτές της αντιπολίτευσης μετά την τέταρτη συνεχόμενη εκλογή του πρωθυπουργού Alexander Lukashenko.

Το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε ότι οι φυλακισμένοι πέντε εκ των οποίων ήταν υποψήφιοι στις εκλογες κρατήθηκαν από πέντε έως 15 ημέρες με την κατηγορία της ΄΄πρόκλησης σε βία΄΄.

Οργανώσεις Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ανέφεραν ότι από τους 600 συλληφθέντες μόνο οι 376 έχουν κατηγορηθεί για κάποιο αδίκημα.

Ο Lukashenko, κέρδισε τις εκλογές με ποσοστό 80%,  συμφωνα με τα αποτελέσματα και προέβει στις συλλήψεις με τον φόβο της....
..... ΄΄επαναστασεως΄΄!

Εκλογολόγοι-παρατηρητές από την ΡΩΣΙΑ δήλωσαν ότι οι εκλογές ήταν νομότυπες. Δυτικοί εκλογολόγοι οστόσο μιλούν για ΄΄χαλκευμένα αποτελέσματα΄΄.


Κατά την διάρκεια της διακυβέρνησης του Lukashenkoη η Λευκορωσία λειτούργησε  σαν ΄΄υποκατάστημα και μεσάζοντας ΄΄ της ΡΩΣΙΑΣ για τους Δυτικούς και το ΝΑΤΟ.
Κράτησε απο ΄΄κοντά΄΄ τα ραδιοτηλεοπτικά φιμώνοντας τα και φυλάκισε αρκετούς ΄΄τυχόν΄΄ αντιπάλους.

Η σταδιοδρομία του Lukashenko σαν Διευθυντή Κρατικού Αγροκτήματος στην πρώην Ε.Σ.Σ.Δ. φαίνεται ότι ήταν αρκετή προϋπηρεσία για να κρατήσει το ΣΙΔΗΡΟΥΝ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ ακλόνητο ._
farmaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου