Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚ ΤΩΝ......ΕΞΩ

EΓΩ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΩΣΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ! ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ.
Αυτοί ,τα παπαγαλάκια, οι κομάντο της δημοσιογραφίας, οι ομοτράπεζοι των μπατσων, οι κηφήνες της δημοσιογραφίας, οι αρχαίοι, οι συνταξιούχοι, οι παραμυθάδες, οι εμπαθείς, ΑΥΤΟΙ ΝΑΙ, ΕΧΟΥΝ ΣΩΣΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ!
Υπάρχουν φυσικά φωτεινές εξαιρέσεις, αλλά οι περισσότεροι έχουν ξεπουλήσει την ταυτότητα του δημοσιογράφου και ζούν με την ελπιδα μιας βομβιστικης επίθεσης, τον θάνατο ενός μπάτσου ή ακόμα καλύτερα μιάς ΓΚΙΝΑΚΗ.
Ειλικρινά είναι υπόθεση του ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ να τους .....
....μαζέψει τα λουριά! Βγαίνει ο/η κάθε  παντογνώστης και μεταφέρει γρήγορα το ρεπορτάζ του και αργότερα το επιβεβαιώνει η Αστυνομία. Ξέρετε γιατί ? ΓΙΑΤΙ αυτοί οι μπατσοδημοσιογράφοι τηλεφωνούν τους ανώτερους αστυνομικούς (οι οποίοι θέλουν να τα έχουν καλά με τα κομματοσκυλα δημοσιογράφους για την εξελικτική τους πορεία γαρ) οι οποίοι με την σειρά τους διατάζουν τους αστυνομικούς που βρίσκονται στο οποιαδήποτε περιστατικό να τους ενημερώνουν άμεσα διακόπτοντας την όποια εργασία τους και μεταφέροντας στοιχεία πριν ακόμα ελεγθούν. ΔΗΛΑΔΗ ένα περιστατικό που χρειάζεται μια ώρα για τους αστυφύλακες, οι ανώτατοι χωροφύλακες το επιμεικέινουν χρονικά με την περιέργειά τους, με απώτερο σκοπό να ενημερώσουν τους δημοσιογράφους ΄΄ΦΙΛΟΥΣ΄΄ τους! Αποτέλεσμα ,οι δημοσιογράφοι να έχουν γρηγορότερα απο τη αστυνομία ολόκληρη την εικόνα μιας υποθέσεως!
Ο Εισαγγελέας ο οποίος και αυτός συμμετέχει σε αυτό το σπασμένο τηλέφωνο πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει αυτή την πρακτική.
Τόσο γρήγορα δουλεύει αυτό το ΄΄σύστημα΄΄ που άν θυμάστε όταν έσκασε η βόμβα στα χέρια του ΞΗΡΟΥ ένας λιμενικός, που δεν ήταν στο κόλπο ,αναγκάστηκε να παραιτηθεί, γιατί κυκλοφόρησε η φωτογραφία ΞΗΡΟΥ ,πρίν συνεννοηθούν με τους δημοσιογράφους οι της αντιτρομοκρατικής !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου