Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΔΥΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Νεκρός ανασύρθηκε επιβάτης αμαξοστοιχίας που εκτροχιάστηκε 300 μέτρα πριν φτάσει στο σταθμό του Αχλαδόκαμπου, στην περιοχή της Ανδρίτσας. 

Νωρίτερα, απεγκλωβίστηκαν τραυματισμένοι άλλοι δύο επιβάτες οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης. Σύμφωνα με πληροφορίες φέρουν τραύματα ο ένας στον λαιμό και ο δεύτερος στη μέση και στα πόδια. 

Η αμαξοστοιχία 1427 που εκτελούσε δρομολόγιο Ναύπλιο - Άργος - Τρίπολη εκτροχιάστηκε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Οι διασώστες επιτέλεσαν το έργο τους κάτω από αντίξοες συνθήκες καθώς το σημείο ήταν δύσβατο και χρειάστηκε να περπατήσουν αρκετά μέχρι να φτάσουν εκεί. Υπήρξε επίσης δυσκολία στη μεταφορά ασθενών.

Στην αμαξοστοιχία επέβαιναν 7 άτομα, 4 επιβάτες και 3 μέλη του προσωπικού. Όλοι οι υπόλοιποι είναι καλά στην υγεία τους. Σύμφωνα με απόφαση του ΟΣΕ το δρομολόγιο Ναύπλιο - Άργος - Τρίπολη δεν θα εκτελείται μέχρι νεωτέρας.

Πληροφορίες της κρατικής τηλεόρασης αναφέρουν το τμήμα του σιδηροδρομικού δικτύου, όπου συνέβη ο εκτροχιασμός, ήταν κλειστό για 3 χρόνια και παραδόθηκε ξανά στην κυκλοφορία μετά από ανακαίνιση το 2009. 

(ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ) από  http://www.nooz.gr/greece/ektroxiasmos-trenou-stin-argolida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου