Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2010

Τα χρυσά αυγά .........στη χρυσή φωλιά.....!!!!!

Moντέλο σε εμφάνιση από τη Ρουμανία πιάστηκε από Αστυνομικούς της Υποδ-νσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής στον χώρο αφίξεων του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», να έχει κρυμμένα "αυγά" με κοκαϊνη [φωτο] στο πιο απόκρυφο σημείο του σώματός της και όχι στον πρωκτό όπως συνηθίζουν οι αλλοδαποί λαθρέμποροι κυρίως από Αφρικανικές χώρες. Η εντυπωσιακή Ρουμάνα έβαλε στο αιδοίο της περισσότερα από δέκα αυγά με κόκα. Μαζί της συνελήφθη και 23χρονος συμπατριώτης της που είχε καταπιεί είκοσι τρεις (23) αυτοσχέδιες ανισοβαρείς κυλινδρικές συσκευασίες με ΚΟΚΑΪΝΗ συνολικού βάρους -354- γραμμ. και τις οποίες απέβαλε στη συνέχεια δια της εκκένωσης όταν οδηγήθηκε στο εφημερεύων στο νοσοκομείο............

Σε έλεγχο δε που προηγήθηκε βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα, εντός της τσάντας χειρός της εικοσάχρονης δέκα εννέα (19) αυτοσχέδιες νάιλον κυλινδρικές συσκευασίες με ΚΟΚΑΪΝΗ συνολικού βάρους –162- γραμμ. Στη συνεχεία με την ρητή συναίνεσή τους οδηγήθηκαν σε εφημερεύον νοσοκομείο, όπου κατά την διάρκεια της νοσηλείας τους και μέχρι τις πρωινές ώρες της 19/11/2010 απέβαλαν σταδιακά, η μεν γυναίκα δέκα τέσσερις 14 αυγά ο δε άνδρας 23.

Τα δυο "βαποράκια" είχαν μόλις αφιχθεί αεροπορικώς από το SAO PAΟLO Βραζιλίας, μέσω Μονάχου (TRANSIT) και κρίθηκαν ύποπτοι για την μεταφορά ναρκωτικών.
(ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ) από http://crimesonair.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου