Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΟΥΠΟΛΕΩΣ.....εν έτη 2010

Η αστυνομία ανακατέλαβε την παραγκούπολη της περιοχής Vila Cruzeiro του ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΙΡΟ της Βραζιλίας  από τους εμπόρους ναρκωτικών μετά από πενταήμερη σχεδιασμένη επίθεση και πάνω από 20 νεκρούς.
Η Κυβέρνηση παρέταξε τεθωρακισμέμνα ..
....οχήματα με πυροβόλα μεγάλου διαμετρήματος την προηγούμενη Κυριακή στην ελέγχόμενη από τους εμπόρους ναρκωτικών περιοχή.
Η αστυνομία δήλωσε ότι ΄΄τεθωρακισμένα οχήματα με την σύμπραξη ελικοπτέρων με ελεύθερους σκοπευτές και χιλιάδες βαριά οπλισμένους αστυνομικούς από την στρατιωτική αστυνομία και το ναυτικό, μαζί με 17500 έφεδρους  βρίσκονταν σε συναγερμό για την επιχείρηση΄΄. 
Ο Rodrigo Oliveira, υπεύθυνος Ενημέρωσης της Αστυνομίας δήλωσε ΄΄αυτή την στιγμή η Vila Cruzeiro ανήκει στο κράτος. Οι συμμορίτες αντιστάθηκαν με οπλοπολυβόλα και έκαψαν τουλάχιστον 60 οχήματα΄΄.΄΄Είναι σημαντικό να κάνουμε συλλήψεις και να κατάσχουμε ναρκωτικά αλλά σημαντικότερο είναι να τους διώξουμε από την περιοχή΄΄.
Τουλάχιστον 180 άτομα έχουν συλληφθεί από την Κυριακή,αρκετοί από αυτούς για ρίψεις βομβών μολότοφ.
Περίπου 2 εκατομύρια από τους κατοίκους του Rio ζούν σε 1000 παραγκοπούλεις που οναμάζονται  "favelas ".Οι αρχές ελπίζουν να καταλάβουν περίπου 100 από τις ποιο βίαιες έως το 2014 ._
farmaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου