Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

ΑΘΗΝΩΝ-ΠΑΤΡΩΝ και άλλες μα...κίες

Βλέπω συνέχεια στην TV  και διαβάζω στα forum για την επικινδυνότητα της Ε.Ο Αθηνών -Πατρών!
Τι λέτε ρε γίδια, ρε κουμάσια....
..που πριν 10 χρόνια είχατε αυτοκίνητα με 75hp και είσαστε γρήγοροι και τώρα με 200hp, δεν σας φτάνουν και είναι επικίνδυνος ο Δρόμος!
 Εσύ ρε απαίδευτε, αγράμματε Έλληνα φταις. Φταις γιατί ο δρόμος ο συγκεκριμένος είναι γλυκός ,είναι όμορφος ,με στροφές και υψομετρικές διαφορές ,είναι δηλαδή η χαρά του οδηγού, του οδηγού που ξέρει να οδηγαααααααά βλάκα. Αφού δεν έχει μπαρριέρες μεταξύ των κατευθύνσεων ΜΗΝ κάνεις μόνιμα προσπεράσεις στις στροφές! Περνούν γνωστοί μου και περιμένουν σε κάθε στροφή να βγει ο Δράκος του παραμυθιού να τους κάψει!!!
Δηλαδή τι να πει ο οδηγός,που κινείται στην Πατρών-Πύργου ή στον χειρότερο δρόμο της Ευρώπης Αντιρρίου-Ιωαννίνων? μακάρι να ήταν αυτοί οι δρόμοι σαν το ΠΕΤΑΛΟ του Μαλιακού!
Ξεκίνησε να γίνει η ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ  Ηγουμενίτσα -Καλαμάτα και το μου..πανο ο Σουφλίας πέρασε και την σύνδεση Αγρινίου-Λαμία ως έργο της ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ (μην αφήσει το χωριό του απ'έξω)!!
Ο άλλος ο καταλληλότερος φρόντισε να τελειώσει η Εγναντία Οδός άμεσα, η οποία ξεκίνησε μετά την ΙΟΝΙΑ ΟΔΟ ,μπας και πάρει τις ψήφους της πατρίδας του και δεν γίνει ρόμπα.
Και για όποιον δεν ξέρει τον πληροφορώ ότι η Εγναντία χρησιμοποιείται ΚΥΡΙΩΣ από τους Τούρκους! Επτά εκατομμύρια Τούρκοι μετανάστες στην Γερμανία καθώς και Τουρκικές μεταφορικές εταιρείες την χρησιμοποιούν!
Μέσα σε οκτώ ώρες Ηγουμενίτσα-Τουρκία! όσο δηλαδή Αθήνα-Ηγουμενίτσα! 
Αθήνα -Βόλος 330χλμ τρεισήμισι ώρες, Αθήνα -Άρτα 330χλμ πεντέμισι ώρες! , κοστίζει στον Κρητικό αγρότη φτηνότερα από τον Κορίνθιο αγρότη να φέρει την πραμάτεια του στην Αθήνα!!!
Αν δεν είναι αυτό καταστρατήγηση της Αρχής της Ισότητας τότε δεν ξέρω τι είναι._
farmaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου