Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Παρτίδα κόκας Νο2 .........

Νέα επιτυχία από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας. Το μεσημέρι στις 15.15, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών που συγκεντρώθηκαν από ΥΠτΠ/ Λ.Σ./ Διεύθυνση Ασφαλείας και άλλες συναρμόδιες Υπηρεσίες και αυτών που προέκυψαν από τη διερεύνηση της χθεσινής υπόθεσης ανεύρεσης κοκαΐνης, διενεργήθηκαν νέοι έλεγχοι από προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας, κατά την εκφόρτωση Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου προερχόμενου από Μπάρι Ιταλίας.
Κατά τους ελέγχους εντοπίστηκε σε Φ/Γ όχημα (τράκτορας/επικαθήμενο) νέα μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 32 κιλών και 481,6 γραμμαρίων.
Τα ναρκωτικά, τα οποία εντοπίστηκαν με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, ήταν επιμελώς κρυμμένα σε δύο βαλίτσες, που βρίσκονταν σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη πλησίον των μπαταριών, στη δεξιά πλευρά του οχήματος.
Ο 49χρονος οδηγός του φορτηγού συνελήφθη από προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας προκειμένου προσαχθεί, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα, ενώ το όχημα και οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.
Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας συνεχίζει τη διερεύνηση των δύο υποθέσεων, προκειμένου διαπιστωθεί η ανάμιξη και άλλων ατόμων που εμπλέκονται στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
(ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ) από http://crimesonair.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου