Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΝΑΥΤΟΛΟΓΗΣΗ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ...

Ο εκπρόσωπος των ακτοπλοϊκών εταιρειών ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ, πρόεδρος εργοδοτικού σωματείου ήταν ναυτολογημένος ως  ναυτόπαις (την χαμηλότερη δυνατόν βαθμίδα ασφαλισμένου στο ΝΑΤ) κατά την επίσημη ορολογία, σε ακινητοποιημένο καράβι! 
Κάνουν όλοι πως δεν το γνώριζαν? Μιλούν για πρωτοφανή αποκάλυψη! ΜΗ ΧΕΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ!
Θα σας πω εγώ αν γνώριζαν!....
......
1.Οι Λιμενικοί γνώριζαν από την πρώτη στιγμή! Ειδικά οι Ανώτατοι Αξιωματικοί οι οποίοι έθρεψαν αυτή την κατάσταση με την βλέψη  της εργασίας σε Ακτοπλοϊκές εταιρείες αργότερα.
2.Το ΝΑΥΤΙΚΟ ΑΠΟΜΑΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ  γνώριζε από την πρώτη στιγμή! αλλά, τι το νοιάζει, το ρεγάλο να πέφτει.
3.Οι Ναυτικοί το είχαν κοινό μυστικό! Όχι μόνο για τον Βεντούρη αλλά για το ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ.
4.Ο Εισαγγελέας όλο και κάτι είχε ακούσει! Έχει πάρει καταθέσεις και μηνύσεις από ναυτολογημένους ακτοπλόους .
5.Οι δημοσιογράφοι ,αυτοί είπαμε τα ξέρουν όλα,αλλά μετά.... την στραβή , πριν απλά γλύφουν για κανένα αποκλειστικό.

Αλλά τώρα μόλις κατήγγειλαν όλοι ΜΑΖΊ ότι ο Πρόεδρος της «Ένωσης Επιχειρήσεων Ναυτιλίας» Απόστολος Βεντούρης ήταν ναυτολογημένος σε δικά του πλοία, χωρίς να επιβαίνει σε αυτά. 
Για την υπόθεση διατάχθηκε  προκαταρκτική εξέταση, ενώ διενεργείται ΕΔΕ και από το Λιμενικό Σώμα για να διαπιστωθεί κάτω από ποιες συνθήκες ο πλοιοκτήτης εμφανιζόταν επί δεκαεπτά χρόνια ως ναυτικός. 
Ξέρετε γιατί τώρα? γιατί τώρα έχει συμπληρώσει το ελάχιστο χρόνο για σύνταξη και δεν μπορεί να αποδειχτεί ότι δεν βρισκόνταν εντός των πλοίων. Γιατί πλέον δεν θεωρείται εφοπλιστής και δεν τον έχουν ανάγκη Λιμενικοί και Ναυτικοί, γιατί κάποιο δάχτυλο έχει βάλει και έτερος Μεγαλοεπιχειρηματίας .
Και τι έγινε... ναυτόπαιδας ναυτολογήθηκε ,δεν πήρε και καμιά σοβαρή θέση, δεν έκοψε κάποιου το ψωμί (μια και υπάρχουν πολλές κενές θέσεις στην ειδικότητα αυτή), επίσης οι εισφορές έχουν πληρωθεί κανονικα, τώρα γιατί κάποιοι κόπτονται τελευταία στιγμή? 
Μάλλον για τις θέσεις που θα χηρέψουν οσονούπω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου