Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ......ΑΠΟ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ?

Συνήθεια παλιά, καφές και αθλητική εφημερίδα το πρωί για να σου εξηγεί αυτό που έχεις δεί από το προηγούμενο βράδυ με τα μάτια σου στο γήπεδο! με εμπρηστικούς τίτλους και κατευθύνσεις-νουθεσίες του ύφους ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ, ΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΠΙΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΙΜΑ, ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ, ΚΑΡΦΙ ΣΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ, ΠΕΝΤΕ, ΤΡΙΑ, ….κ.τ.λ.
Είχε  πλάκα να διαβάζεις αυτές τις φυλλάδες, τα μυθιστορήματα ηρώων αλλά και κατατρεγμένων ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΩΝ που ο κακός διαιτητής τους στέρησε την χαρά της νίκης. Για μερικούς όμως αναγνώστες δεν έχει καθόλου πλάκα, το τί ψέμα γράφει ο κάθε ταγμένος δημοσιογράφος έχει βάση και είναι ευαγγέλιο, ακόμα και γι’αυτούς που ξέρουν τι διαβάζουν, είναι δύσκολο.
Θυμάμαι φίλο να διαβάζει ...
..... ΄΄ SABOTAGE στην ΑΕΚ΄΄ και αυτός να φωνάζει ΄΄ρε έρχεται ο ΣΑΜΠΟ  ΤΑΖ στην ΑΕΚ ο καλύτερος παίχτης΄΄!
Αυτούς έκανε μια προσπάθεια να τους ΄΄προστατέψει΄΄ ο Εισαγγελέας με εντολή προς τους εκδότες να κρατήσουν τους τόνους χαμηλά.
Οι εκδότες όμως πρέπει να ηγούνται αυτών των σταυροφοριών, η φτώχεια χτυπάει ολονών την πόρτα, οι σύλλογοι πρέπει να πωλούν μένος και …. εισιτήρια.
Τα τάγματα ΄΄σύνδεσμοι΄΄, έχουν μετατραπεί σε εργαστήρια παρασκευής χουλιγκάνων και σχεδιασμού αντάρτικου πόλεων, μέχρι και οι 17Νοεμβρίτες δήλωναν ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ πάνω από όλα.
Είναι καιρός να καταργηθούν οι σύνδεσμοι δεν βλέπω καμία χρησιμότητα.
Όσο για τις πωλήσεις των φυλλάδων, που προκαλούν ένταση και θανάτους,….οι τσόντες, τώρα που είναι και εγχώριο προιόν, είναι η λύση. Είναι γνωστό τις πάση ότι σκέφτεσαι και πράτεις καλύτερα άν δεν σε έχει ΤΣΑΚΙΣΕΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ, και αυτό ισχύει και για τους δημοσιογράφους!_
farmaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου