Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Η ΚΙΤΡΙΝΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΙΣΟ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ......ΚΟΚΚΙΝΗ

Η ΝΟΤΙΟΣ ΚΟΡΕΑ βρίσκετε εν το μέσω στρατιωτικών ασκήσεων με πραγματικά πυρά παρόλες τις αντιδράσεις της ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ οι οποίες είχαν ανταποδώσει με πυρά πυροβολικού κατά την διάρκεια των προηγούμενων ασκήσεων.


Οι κάτοικοι των συνόρων με την Βόρεια Κορέα έχουν ήδη μετακινηθεί  μια και περιμένουν, σύμφωνα και με απειλές της Βορείου Κορέας, ΄΄ συγκλονιστική αντίδραση΄΄


Οι Νοτιοκορεάτες μετά τον θάνατο των στρατιωτών τους πριν ένα μήνα και το επεισόδιο με την βύθιση του πολεμικού πλοίου της από ΄΄άγνωστο΄΄  υποβρύχιο είναι έτοιμοι να φτάσουν στα άκρα. 
Επίσης έχουν σηκώσει επιθετικά αεροπλάνα και μιλούν για....
.... ΄΄προληπτικές ασκήσεις΄΄.


Οι αντιδράσεις των ιχυρών είναι μοιρασμένες, η Κίνα και η Ρωσσία διατηρούν σχέσεις με τους Βορειοκορεάτες αλλά δεν μπορούν να δικαιολογήσουν ανοιχτά τις επιθετικές ενέργειες τους. 
Οι Νοτιοκορεάτες δεν πρόκειται να ξαναυπακούσουν τους Αμερικάνους για μη αντίδραση, τα φέρετρα των στρατιωτών τους βαραίνουν πολύ την ζυγαριά του πολέμου.


Είμαστε κοντά σε ένα πόλεμο, πιθανότερο από ποτέ, η βαριά πολεμική βιομηχανία της Βορείου Κορέας είναι ικανή να καταστρέψει την παγκόσμια ισορροπία πιθανόν μόνιμα, οι Ιάπωνες ήδη άρχισαν εξοπλισμούς απίστευτου μεγέθους ,οι Τούρκοι βρίσκονται στο μέσω του μεγαλύτερου εξοπλιστικού προγράμματος εδώ και 30 χρόνια, στη Σαουδική Αραβία-Υεμένη ύποπτες σεισμικές δονήσεις σε σταθερό εστιακό βάθος 10χλμ που θυμίζουν υπόγειες πυρηνικές εκρήξεις σαν της Βορείου Κορέας πέρυσι ή της Αριζόνα πριν 70 χρόνια, δείχνουν ότι οι μικρές αψιμαχίες έχουν ανεπιστρεπτί τελειώσει._
farmaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου