Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Εξιχνιάστηκε η αρπαγή του 34χρονου Iμάμη και του 20χρονου φίλου του, υπηκόων Πακιστάν, που συνέβη την 30-1-2011 και διήρκεσε έως 2-2-2011.


Την 30-1-2011, τα δύο θύματα από το Πακιστάν απήχθησαν από τους δράστες, από την περιοχή του Αιγάλεω και μεταφέρθηκαν σε αγροτική οικία στο Αίγιο.

Στο διάστημα της κράτησης, οι δράστες ασκούσαν σωματική βία στους απαχθέντες για να εξαναγκάσουν τους συγγενείς τους, με τους οποίους επικοινωνούσαν τηλεφωνικά, να πληρώσουν σαν λύτρα, χρηματικό ποσό πέντε χιλιάδες (5.000) ευρώ για τον καθένα.

Τελικά, παρ’ ότι τα χρήματα τα κατέβαλε ο αδερφός του ιμάμη, που ζει στο Λονδίνο, δεν τους απελευθέρωσαν, με προφανή σκοπό να ζητήσουν και άλλα χρήματα. Όμως, μετά από προσεκτικές έρευνες, εντοπίσθηκε ο χώρος κράτησής τους ( η αγροτική οικία στο Αίγιο) και παρουσία Εισαγγελέα, με γρήγορη και αιφνιδιαστική επιχείρηση, χθες 2-2-2011, απελευθερώθηκαν και συνελήφθησαν οι δέκα (10) δράστες, όλοι υπήκοοι Πακιστάν.

Κατά την έρευνα στο χώρο κράτησης βρέθηκαν και ....
..κατασχέθηκαν :
-Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
-Χρηματικό ποσό -7.500- ευρώ.
-Πλήθος κινητών τηλεφώνων.
-Ξύλα με τα οποία χτυπούσαν τα θύματα.
-Σχοινιά με τα οποία είχαν δεμένα τα θύματα.
-Απόδειξη είσπραξης των λύτρων, από εταιρία ηλεκτρονικής αποστολής χρημάτων, που είχαν καταβληθεί από τον αδελφό του ιμάμη.
Ερευνάται η διάπραξη και άλλων απαγωγών από τους συλληφθέντες.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα (3-2-2011) στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών._
farmaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου