Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου 2011

Συλλήψεις συνέχεια παράνομων μεταναστών και διακινητών στην Πάτρα


ΣΥΝΟΛΟ 21 ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΛΑΘΡΟΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ. 
ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΔΔΥ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ!

Συνελήφθη, χθές στις 13:45, στο λιμάνι της Πάτρας, από Λιμενικούς  45χρονος αλλοδαπός οδηγός φορτηγού οχήματος (τράκτορας - επικαθήμενο - ψυγείο), πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, διότι μετέφερε εντός του φορτίου του (χαρτοκιβώτια με πορτοκάλια), σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, έντεκα (!) αλλοδαπούς, που δεν κατείχαν νομιμοποιητικά έγγραφα,  οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Επίσης συνελήφθη, στις....
.... 16:55, στο λιμάνι της Πάτρας, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, 36χρονος αλλοδαπός οδηγός ημιφορτηγού οχήματος, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, διότι μετέφερε εντός του φορτίου του (τελάρα με λάχανα), σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, εννέα (!) αλλοδαπούς, που δεν κατείχαν νομιμοποιητικά έγγραφα,  οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Τέλος συνελήφθη, στις 17:15, στο ίδιο λιμάνι, από προσωπικό της τοπικής Λιμενικής Αρχής, 21χρονος αλλοδαπός, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, ως συνεργός να συνταξιδεύει με 16χρονη αλλοδαπή, η οποία κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό της από τη χώρα.

Προανακρίσεις κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ τα φορτηγά οχήματα της πρώτης και δεύτερης περίπτωσης  κατασχέθηκαν.


_
farmaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου