Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΑ ......ΠΟΛΙΤΙΚΟ?

ο Νίκος ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
Είπα να μην γράψω τίποτα για το επεισόδιο του ΣΙΣΕ με τον ''ΚΥΒΙΣΤΑΣΙΑΡΧΗ'' ΜΑΡΙΝΑΚΗ, αλλά ο Τζιμπρίλ Σισέ δίνει συνέχεια καθώς αναμένεται να καταθέσει μήνυση εις βάρος του. Έκανα πως δεν είδα διάφορους πολιτικούς να γελούν με την αισχρή ατμόσφαιρα.


Αλλά, ο Σισέ έξαλλος με τη συμπεριφορά του ''ΒΙG BOSS'', του ''KING PIN'' του Ελληνικού ποδοσφαίρου συνομιλεί με τον δικηγόρο του ακόμα και στην Παιανία, θέλει την τιμωρία του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Που κολάει τώρα ο πάλαι ποτέ Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, Νίκος ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ?

Στην μήνυση θα περιλαμβάνεται και τo βίντεο που ακολουθεί, ο εισαγγελέας λοιπόν κατά την προανάκριση, θα καλέσει όλους τους παρευρισκόμενους να τους ρωτήσει αν ειπώθηκαν απειλές ή ευχές, του στυλ ''θα σας γαμήσουμε'' (απειλή) ή....
... ''άντε γαμήσου'' (ευχή για τους αγάμητους).

Το σίγουρο είναι ότι αν καλεσθεί ως μάρτυρας ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ θα ερωτηθεί : ''εσείς ως αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού γελάγατε με τα λεγόμενα του κ.Μαρινάκη ή σας λέγαν κάποιο ανέκδοτο?''

Δεν ξέρω τι θα απαντήσει, για το τι είδε και άκουσε (ο παρ' ολίγον Δήμαρχος Πειραιά-για τους γνωρίζοντες) κ.ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ, αλλά καλά θα ήταν οι πολιτικοί να αποφεύγουν τις κακοτοπιές!

Δηλαδή, αν έπεφτε ο Καραχάλιος πάνω στον Κωνσταντόπουλο θα έρχονταν στα χέρια ή αν βρίσκονταν μπροστά η Κανέλλη, θα τους πυροβολούσε?



farmaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου